Gråsten Plejecenter tæt på europæisk hæder

3. juni 2013 Uncategorized

Gråsten Plejecenter var meget tæt på at nå til finalen i EU’s udgave af det, som sidste år bragte plejecentret på de danske avisforsider: CSR Award. Festen for at hylde det socialt ansvarlige arbejdsmarked holdes i år for første gang på EU-niveau, og her var Gråsten Plejecenter med i opløbet og høstede flere roser.

 

Juryen holdt møde i den forgangne uge for at vælge de to danske bidrag til en europæisk ceremoni i Bruxelles her i juni. Her valgte CSR Fonden at tage udgangspunkt i de projekter, der nåede til tops ved den danske CSR Award 2012, der som bekendt blev afviklet sidste efterår på Alsion.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Juryen siger efter sin udvælgelse, at ”det blev ikke Gråsten Plejecenter”, men at den var ”imponeret over projektet, som er vigtigt inden for en branche, som er præget af højt sygefravær og nedslidning. Det er et projekt, som andre kan lære af: Gråsten Plejecenter har påtaget sig et samfundsmæssigt ansvar på en type arbejdsplads, som der findes mange af i Danmark og Europa, og som derfor vil kunne udbredes meget”.

 

Rikke Marie Rusborg, som på vegne af CSR Fonden har sendt beskeden til Gråsten Plejecenters leder, Bente Kaehne, skriver bl.a., at hun gerne vil bringe roserne videre, selv om arbejdspladsen ikke blev nomineret til at være med i Bruxelles og heller ikke engang nåede at blive informeret om, at den var med i feltet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. juni 2021 112, Sønderborg

Leder stadig efter kvinde i Alssund – kan du hjælpe med oplysninger?

20. juni 2021 112

Ved midnatstiden fløj redningshelikopteren, som har hjulpet Sønderborg Brand og Redning med at lede efter en midaldrende kvinde – iført grøn jakke eller trøje – i Alssund, retur til flyvestationen, men Brand og Redning har stadig to både i vandet og fortsætter med at lede. “Det betyder, at eftersøgningen ikke er indstillet – og vi […]

Læs mere...