Gratis buskort på vej gennem byrådet

12. januar 2015 Politik

Byrådet har besluttet, at tilbyde elever gratis bustransport fra august 2015, hvis de har en betydelig afstand til ungdomsuddannelses-institutionen. Det vurderes, at tilbuddet indenfor det afsatte beløb kan sikre buskort til elever med mindst 12 km mellem hjem og skole.bus-sydtrafik

Artiklen fortsætter under annoncen

De gratis buskort blev bragt på banen som en del af valgkampen og nu er forslaget på bordet på Teknik- og Miljøudvalgets møde tirsdag morgen.

Forvaltningen arbejder på at tilbuddet skal virke fra den 1. august 2015 og vil evaluere ordningen efter det første kvartal. Dette med henblik på eventuel justering af afstandskriteriet, hvis erfaringen viser, at flere eller færre kan tilbydes gratis buskort indenfor det afsatte beløb.

Såfremt der skal tilbydes gratis Ungdomskort til elever med kortere afstand end 12 km mellem hjem og skole, er der ikke afsat midler og der skal findes besparelser andet steds.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. april 2023 Samfund, Sønderborg

Skal Sønder Havnegade være lukket for trafik i to, tre eller fire måneder?

2. april 2023 Samfund

Den 11. april lægger forvaltningen tre lukkeperiode-muligheder på bordet i Teknik, By og Boligudvalget og så er opgaven for de folkevalgte at blive enige om, hvilken af dem, som de synes, er den bedste for sønderborgerne og alle sommerens turister. Lukkeperiode 1. juni-1. september Sønder Havnegades lukning forlænges med én måned, hvorved vil den tidlige […]

Læs mere...