Gratis buskort på vej gennem byrådet

12. januar 2015 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Byrådet har besluttet, at tilbyde elever gratis bustransport fra august 2015, hvis de har en betydelig afstand til ungdomsuddannelses-institutionen. Det vurderes, at tilbuddet indenfor det afsatte beløb kan sikre buskort til elever med mindst 12 km mellem hjem og skole.bus-sydtrafik

Artiklen fortsætter under annoncen

De gratis buskort blev bragt på banen som en del af valgkampen og nu er forslaget på bordet på Teknik- og Miljøudvalgets møde tirsdag morgen.

Forvaltningen arbejder på at tilbuddet skal virke fra den 1. august 2015 og vil evaluere ordningen efter det første kvartal. Dette med henblik på eventuel justering af afstandskriteriet, hvis erfaringen viser, at flere eller færre kan tilbydes gratis buskort indenfor det afsatte beløb.

Såfremt der skal tilbydes gratis Ungdomskort til elever med kortere afstand end 12 km mellem hjem og skole, er der ikke afsat midler og der skal findes besparelser andet steds.

Artiklen fortsætter under annoncen

15. april 2024 Politik, Sønderborg

Oprensningen af Himmark Strand kom et skridt nærmere

15. april 2024 Politik

Regeringen har netop aftalt at sætte 550 millioner kroner af til oprydningen af de danske generationsforureninger. Aftalen sikrer en solid finansiering til første fase af regionernes fortsatte arbejde med oprydningerne, og en af dem er Himmark Strand på Als. Det er et vigtigt skridt, der baner vejen for, at oprydningen på Nordals kan komme i […]

Læs mere...