Gratis koncert: SoupSteak & ICE i Gartnerslugten

17. juli 2014 Frivillige

Tirsdag  kl. 19.30 spiller den lokale duo SoupSteak&ICE gratis sommerkoncert på friluftsscenen i Gartnerslugten i Rinkenæs.GetAttachment (2)

De grats koncerter i Gartnerslugten er populære.

De grats koncerter i Gartnerslugten er populære.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker i forbindelse med de traditionsrige tirsdagskoncerter i parken der er arrangeret af Rinkenæs Brandværn og en lang række lokale sponsorer.

Den efterhånden landskendte duo, SoupSteak&ICE har sammensat et godt og alsidigt program og lover at der vil blive rig mulighed for at synge med på de helt store pop/rock-hits fra 60’erne og frem til i dag.

Det vil bl.a. være muligt at høre hits fra: tv-2, Kim Larsen, Poul Krebs, Thomas Helmig, Dolly Parton, The Beatles, Chuck Berry og mange andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

I aftenens anledning har bandet, udover deres normale repertoire, også taget en gæstesolist med – nemlig sangerinden Trine Agergaard Jensen! Bandet har arbejdet sammen med Trine flere gange før, og hun er også med på bandets seneste indspilninger.

Koncerten vil vare ca. 2×45 min. med ca. 20 min. pause midtvejs. I pausen vil det være muligt at forsyne sig ved de opsatte boder.

Mere info om koncerten og bandet fås på: www.parkunderholdning.dk og www.eventzonen.dk/soupsteakice

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...