Guderup Plejecenter vises frem torsdag

10. juni 2014 Uncategorized

Guderup Plejecenter fremstår efter byggeriet nu som et moderne plejecenter med 24 specialboliger til svært demente. Byggeriet har kostet ca. 40 mio. kr.

Preben Storm skal indvie de nye rammer i Guderup Plejecenter.

Preben Storm skal indvie de nye rammer i Guderup Plejecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under byggeprocessen har det ligget plejecentrets ledelse og medarbejdere meget på sinde at sikre beboerne en tryg hverdag. Det er således lykkedes at genhuse alle beboere på stedet, mens deres boliger blev moderniseret.

Guderup Plejecenter får inden for det kommende år også tilknyttet et særligt kompetencecenter for demens, som fysisk placeres i Multihus Spiloppen ved siden af plejecentret.

Plejecentret har også – formentlig som det første sted i landet – indført stuegang på plejecentret, hvor læger fra det lokale lægehus kommer til de ældre ved behov og ikke omvendt. Den øgede tryghed omkring lægebesøget har vist sig at være en stor gevinst i forhold til at sikre positive oplevelser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indvielsen på torsdag er med taler ved seniorudvalgets formand, Preben Storm, og Guderup Plejecenters leder, Ragnhild Jakobsen, inden huset vises frem.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>