Guderup Plejecenter vises frem torsdag

10. juni 2014 Uncategorized

Guderup Plejecenter fremstår efter byggeriet nu som et moderne plejecenter med 24 specialboliger til svært demente. Byggeriet har kostet ca. 40 mio. kr.

Preben Storm skal indvie de nye rammer i Guderup Plejecenter.

Preben Storm skal indvie de nye rammer i Guderup Plejecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Under byggeprocessen har det ligget plejecentrets ledelse og medarbejdere meget på sinde at sikre beboerne en tryg hverdag. Det er således lykkedes at genhuse alle beboere på stedet, mens deres boliger blev moderniseret.

Guderup Plejecenter får inden for det kommende år også tilknyttet et særligt kompetencecenter for demens, som fysisk placeres i Multihus Spiloppen ved siden af plejecentret.

Plejecentret har også – formentlig som det første sted i landet – indført stuegang på plejecentret, hvor læger fra det lokale lægehus kommer til de ældre ved behov og ikke omvendt. Den øgede tryghed omkring lægebesøget har vist sig at være en stor gevinst i forhold til at sikre positive oplevelser.

Indvielsen på torsdag er med taler ved seniorudvalgets formand, Preben Storm, og Guderup Plejecenters leder, Ragnhild Jakobsen, inden huset vises frem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Babyboom i Sønderborg

13. maj 2021 Samfund

Der er født 10 procent flere babyer i Sønderborg i første kvartal 2021 end året før og det ligger noget over landsgennemsnittet der viser, at der er født 3,4 procent flere babyer i Danmark – og faktisk er der tale om hele 7,2 procent flere babyer i marts end samme måned for et år siden. […]

Læs mere...