Gustav Johannsen er ny formand for Venstres Ungdom i Sønderborg

19. april 2021 Politik

Gustav Johannsen fra Gråsten er ny frontfigur i Venstres Ungdom i Sønderborg.

Den politiske ungdomsorganisation holdt generalforsamling forleden og valgte her den 19-årige gymnasieelev fra Alssundgymnasiet som foreningens formand.

VU-Sønderborg er en meget velfungerende forening med et højt aktivitetsniveau, hvor flere end 60 unge er med, skriver ungdomsforeningen i en pressemeddelelse.

Formandens opgave bliver at organisere arbejdet.

”Vores største og vigtigste opgave i år er kommunalvalget til november. Her bakker vi fuldt og helhjertet op om Venstres borgmesterkandidat, Ellen Trane Nørby”, siger nyvalgte Gustav Johannsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Er man ung i Sønderborg kan man meget bedre se sig selv i en kommune med en yngre og mere frisk borgmester. Ellen Trane Nørby har en masse nye, gode visioner og et stort blik for de unge og deres behov. Den samme interesse oplever vi ikke fra den 61-årige socialdemokrat, Erik Lauritzen, der allerede har siddet alt for længe”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...