Gymnasie-fodbold: De blå piger vandt stort over de røde

De blå vandt lokalopgøret. Foto: Ole Kæhler
De blå vandt lokalopgøret. Foto: Ole Kæhler
21. maj 2024 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

I dag, tirsdag, er det sidste skoledag for alle de gymnasieelever og HF-elever, som skal til afsluttende eksamen inden længe – og Det Blå Gymnasium fejrede dagen med fodboldkampe mod Statsskolen.

Den første kamp, der blev spillet, det var pigerne og her vandt ‘de blå’ en overbevisende sejr på hele 7-0 over ‘de røde’.

“Det er så dejligt med en sejr, for når jeg tænker på stafetløbet, så plejer vi jo at tabe”, sagde Bente Jensen til SønderborgNYT. Hun er direktør for BC Syd, som huser Det Blå Gymnasium.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rektor Ole Kamp Hansen fra Statsskolen så pigernes kamp og havde bemærket, at ‘de blå’ piger havde bedre fysik.

“Men det ville nu have gjort kampen bedre, hvis vores piger havde scoret lige efter anden halvleg var fløjtet i gang. Men sådan er det og det er godt at vide, at alle eleverne kender kender hinanden, så håneretten bliver kun brugt en dag eller to”.

Efter pigerne havde spillet, så var det drengenes tur.

Her er der billeder fra pigernes kamp.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...