Håndboldfitness i Ulkebøl – lidt sundere og meget sjovere

14. august 2016 Sønderborg
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Lidt sundere – meget sjovere”.

Sådan lyder mottoet for træningskonceptet, Håndboldfitness. Det er DGI og Dansk Håndbold Forbund, der står bag aktiviteten, som hører under paraplyen, Bevæg dig for livet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håndboldfitness henvender sig til unge og voksne, der gerne vil have god, sjov og fleksibel træning i fællesskab med andre.haandboldfitness-puls-power-play_highres

Håndboldfitness består af sjov fysisk træning og en tilpasset form for håndboldtræning på programmet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Håndboldfitness henvender sig såvel til nybegyndere som til tidligere håndboldspillere.

I Vidar-Ulkebøl Håndbold er vi nu også klar med Håndboldfitness. Erfaringerne med træningen viser, at tilbuddet appellerer til en bred målgruppe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har du været skadet, svært ved at motivere dig til træning, travlt med job eller familie eller savner bare en ny form for motion sammen med andre, er Håndboldfitness et rigtig godt tilbud til dig. Med Håndboldfitness træning får du desuden den fordel, at du er en del af et fællesskab og af foreningens sociale klubliv.

På tirsdage mellem klokken 21.00 til 22.30 er der – under kyndig instruktion –  mulighed for at stifte bekendtskab med den Håndboldfitness i Ulkebøl Hallen.

Artiklen fortsætter under annoncen

skriver foreningen i en pressemeddelelse.

Frank Olsen og Charlotte Lorenzen fra Vidar-Ulkebøl Håndbold vil byde velkommen, og herefter vil der være lejlighed til at prøve kræfter med sjov fysisk træning og håndbold på små baner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er aktiviteter med Puls, Power og Play.

Flere end 130 håndboldklubber på landsplan har indtil nu taget Håndboldfitness på programmet, og nu tilbydes træningen altså også her i området. Så snør skoene og prøv den sjove og alsidige træningsform på tirsdag kl.

Artiklen fortsætter under annoncen

21.00 i Ulkebøl Hallen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...