Håndboldspillere skal forklare sig i bødekasse-sagen

19. juni 2014 Uncategorized

SønderjyskEs spillere vil blive informeret af DIF om, at der indledes en høring omkring spillernes handlinger i forbindelse med bødekassesagen.

BSV-gave til SønderjyskE spillere: 15.000 kroner.

BSV-gave til SønderjyskE spillere: 15.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette sker for at undersøge om paragraf 8, som omhandler det at give og modtage gaver under begrebet uetisk adfærd, er blevet overtrådt.

DIF har samtidigt bekræftet, at der ikke indledes en sag mod SønderjyskE Herrehåndbold, herunder ledelse og trænerteam.

Spillerne skal i de kommende uger stille sig til rådighed for besvarelse af spørgsmål fra DIF. I den forbindelse har Spillerforeningen tilbudt at stille sig rådighed med rådgivning af spillerne.

Høringen handler ifølge det oplyste om begrebet uetisk adfærd og ikke de paragraffer, der omhandler matchfixing.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil sagen er færdigbehandlet i DIF, har SønderjyskEs spillertrup ingen kommentarer til sagen. Klubben har heller ingen kommentarer på vegne af spillerne, så længe sagen er under behandling i DIF

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...