Håndboldspillere skal forklare sig i bødekasse-sagen

19. juni 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

SønderjyskEs spillere vil blive informeret af DIF om, at der indledes en høring omkring spillernes handlinger i forbindelse med bødekassesagen.

BSV-gave til SønderjyskE spillere: 15.000 kroner.

BSV-gave til SønderjyskE spillere: 15.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette sker for at undersøge om paragraf 8, som omhandler det at give og modtage gaver under begrebet uetisk adfærd, er blevet overtrådt.

DIF har samtidigt bekræftet, at der ikke indledes en sag mod SønderjyskE Herrehåndbold, herunder ledelse og trænerteam.

Spillerne skal i de kommende uger stille sig til rådighed for besvarelse af spørgsmål fra DIF. I den forbindelse har Spillerforeningen tilbudt at stille sig rådighed med rådgivning af spillerne.

Høringen handler ifølge det oplyste om begrebet uetisk adfærd og ikke de paragraffer, der omhandler matchfixing.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil sagen er færdigbehandlet i DIF, har SønderjyskEs spillertrup ingen kommentarer til sagen. Klubben har heller ingen kommentarer på vegne af spillerne, så længe sagen er under behandling i DIF

16. juni 2024 Broager, Sport

Broagerland Skytteforening inviterer alle med til holdskydning

16. juni 2024 Broager

Broagerlands Skytteforening inviterer alle til Korporationsskydning, holdskydning på deres 200 meter-baner ved Skrækkehøj i Skelde. Der skydes med velholdte høj-kvalitets Sauer Rifler kal. 6.5 mm. og træfbilledet udskrives på vores elektroniske Kongsberg markerings anlæg. Det skriver skytteforeningen og fortæller, at skydningen foregår på lørdag kl. 10.00 – ca. 15.00 afhængig af tilmeldinger, formiddagen fyldes først. […]

Læs mere...