Håndboldspillere skal forklare sig i bødekasse-sagen

19. juni 2014 Uncategorized

SønderjyskEs spillere vil blive informeret af DIF om, at der indledes en høring omkring spillernes handlinger i forbindelse med bødekassesagen.

BSV-gave til SønderjyskE spillere: 15.000 kroner.

BSV-gave til SønderjyskE spillere: 15.000 kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dette sker for at undersøge om paragraf 8, som omhandler det at give og modtage gaver under begrebet uetisk adfærd, er blevet overtrådt.

DIF har samtidigt bekræftet, at der ikke indledes en sag mod SønderjyskE Herrehåndbold, herunder ledelse og trænerteam.

Spillerne skal i de kommende uger stille sig til rådighed for besvarelse af spørgsmål fra DIF. I den forbindelse har Spillerforeningen tilbudt at stille sig rådighed med rådgivning af spillerne.

Høringen handler ifølge det oplyste om begrebet uetisk adfærd og ikke de paragraffer, der omhandler matchfixing.

Artiklen fortsætter under annoncen

Indtil sagen er færdigbehandlet i DIF, har SønderjyskEs spillertrup ingen kommentarer til sagen. Klubben har heller ingen kommentarer på vegne af spillerne, så længe sagen er under behandling i DIF

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Tyskland strammer indrejsereglerne for danskere

25. juli 2021 COVID-19

Stigningen i antallet af Corona-smittede danskere får de tyske myndigheder til igen at kategorisere Danmark som et såkaldt risikoområde. Ændringen træder i kraft i dag, søndag, og har betydning for både danske og tyske turister. Danskere, der rejser ind i Tyskland, skal kunne fremvise enten en negativ coronatest, et bevis på, at man er fuldt […]

Læs mere...