Har du bagt kager til brugerne i skurvognen?

3. december 2014 Frivillige

Ruth Malle fra Sønderborg Kvinde- og Krisecenter vil gerne slå et slag for lidt mere medmenneskelighed i hverdagen.

” width=”276″ height=”183″ /> Medmenneskelighed er også at give nogle småkager til brugerne i skurvognen.

“Jeg tænker ikke på de store indsamlinger, men de mange små ting, der kan gøre hverdagen lidt bedre for andre mennesker”, siger Ruth Malle. Som eksempel nævner hun, at der i det såkaldte drukskur tæt på Rønhaveplads står en kagedåse af den gode gamle slags.

“Den kan man jo fylde op med gode, hjemmebagte småkager og på den måde vise brugerne i skuret, at der også tænkes på dem”, siger Ruth Malle. Hun har et håb om, at den, der tager en småkage fra den gamle dåse, sender sine tanker tilbage i barndommens gader.

“Måske får det ham til at tænke på, da han i sin barndom sad hjemme hos sin bedstemor og fyldte sig hendes hjemmebagte småkager”, siger Ruth Malle. Og netop det at få andre til mindes de gode og trygge tider i livet er medmenneskelighed.

SønderborgNyt har forleden været forbi skuret med en dåse hjemmebagte småkager fra nogle velmenende mennesker – og forsamlingen i skuret sagde:

“Det var pænt af dem at tænke på os. Hils dem og sig tak”.

Hvis du synes, sådan nogle ord er det hele værd, så skal du bare bage lidt ekstra kager her op til  jul og gå på besøg i skuret og fylde deres kagedåse påny.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk