Hartmut Holtz-Söderberg spiller – gæt hvor og vind en præmie

7. april 2020 Sønderborg

Mandag var Hartmut Holtz-Söderberg en tur indenfor i flere af butikkerne i Sønderborg midtby. Musikeren, der er også går under kunstnernavnet HeartMood, er – som mange andre i kulturlivet – ramt af en række koncertaflysninger og ved derfor, hvor hårdt det er at forsøge at holde gang i en forretning uanset, hvilken slags det er.

“Jeg sætter mig og spiller lidt i en butik eller café – og lægger så en kort musikvideo op på Facebook”, siger Hartmut Holtz-Söderberg til SønderborgNYT og tilføjer:

“Meningen er, at folk skal gå ind på Facebooksiden og gætte, hvilke butikker, jeg besøger. Blandt svarene trækker hver enkelt butik en vinder og kontakter den heldige direkte, så der kan afleveres en præmie”.

SønderborgNYT var med indenfor i to af de butikker, som Hartmut Holtz-Söderberg besøgte på sin mandags-tour.

“Butikkerne har det hårdt lige for tiden og jeg gør det her for at hjælpe”, siger musikeren.

“Mange af butiksejerne er mine venner og jeg vil gerne kunne gå rundt og handle med dem i tiden efter Coronakrisen”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Butikker, der gerne vil have besøg af Hartmut Holtz-Söderberg og hans guitar, kan skrive en personlig besked på Facebooksiden, som der linkes til herunder

Du kan også  deltage i konkurrencen – KLIK HER på Facebooksiden

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 Kultur, Sønderborg

Politisk styregruppe til Tour de France er køreklar

20. januar 2022 Kultur

Byrådet besluttede i december at udpege medlemmer til den politiske styregruppe for Tour de France og der skulle peges på en række udvalgsformænd – og i går, onsdag, skulle der udpeges to medlemmer fra Økonomiudvalget – der sammen med borgmesteren – skal udgøre styregruppen. Styregruppen består af: Borgmester Erik Lauritzen, Asger Romme Andersen, Kjeld Stærk, […]

Læs mere...