Haveforedrag og spisning i Notmark

3. maj 2013 Uncategorized

Haven er et sted, hvor vi alle kan mødes: Høj, lav ung og gammel. Alle har glæde af at se de grønne sager gro.

Lige nu er der en særlig bevågenhed på at genopdage dyderne med at dyrke sin have. Om det er krisebevidsthed,  miljøbevidsthed eller søgen mod den enkle liv, kan være svært at skille ad. Faktum er at flere og flere gerne vil i gang med at dyrke jorden.

Hvordan kan vi hjælpe med at få danskerne i gang med at dyrke haven, så det lykkes og bliver en succes?

Artiklen fortsætter under annoncen

Det gør formanden for Landsforeningen Praktisk Økologi sig mange tanker om. Hun kommer og holder et lille haveoplæg og sætter gang i samtalen om, hvordan vi på Als, kan få mere liv i haverne. Mere præcist den 16. maj klokken 19:30.

Hvad skal der til?

Og hvad kan vi hver især gøre?

Måske skal der ikke så meget til – og noget kan vi måske gøre i fællesskab?

Hvis du har lyst, kan du inden foredraget blive inspireret af foreningens hjemmesider: www.havenyt.dk, www.deljorden.dk, www.oekologi.dk og www.havelyst.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foreningen har eksisteret i 25 år, har 3300 medlemmer i hele Danmark og er for alle der vil en bæredygtig livsstil med udgangspunkt i havedrift og egenproduktion af fødevarer.

Tilmelding

Helst e-mail: mad@hundslev.dk. Sms eller ring til 61333483. Tilmelding senest 8 hverdage før, efter ”først til mølle.” Medlemmer af Praktisk Økologi er også inviteret, og gæster fra nabolandsbyer.

Prisen for maden er 35 kr. og denne gang 10 kr for kaffe og kage til foredraget. Ejner Pustelnik står for maden. Menu kan ses senere her på siden på www.hannyt.dk

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...