Havnbjerg: Værtshusgæster generede politiet

30. januar 2017 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Det passede slet ikke gæsterne, at politiet natten til søndag pludselig dukkede op i Havnbjerg Centret, hvor der blev serveret alkohol uden bevilling.

“De blev vrede, da værten blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. En mand fra Havnbjerg råbte efter betjentene og det blev han sigtet for. Han nægtede at fortælle, hvad han hed og blev anholdt og sigtet for ikke at ville oplyse navn og adresse”, siger Peter Baum fra politiet i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Så begyndte en kvinde fra Nordborg at råbe efter politiet, der kvitterede med en sigtelse, der sagtens kan føre til en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...