Hele syv mål i sæsonens første kamp på Linak Arena

12. august 2021 Sport Skrevet af: Redaktion

Onsdag aften tog de grønne fra Guderup mod gæsterne fra Bramming i sæsonens første kamp på Linak Arena og foran 210 tilskuere sejrede hjemmeholdet med 4-3 i en chancefyldt kamp med hele syv scoringer.

Egen kom efter 10 minutters spil bagud med 0-1 og herefter overtog Egen spillet og scorede tre mål inden halvlegsfløjtet. Først udlignede Krath, hvorefter anfører Oscar Brodersen og senere Malaya bragte Egen foran 3-1.

I halvlegens sidste minut fik Bramming tilkendt et straffespark, som samtidig medførte et gult kort til Egen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bramming reducerede til 3-2 på straffesparket og Egen måtte starte de første 10 minutter af halvlegen med en mand i undertal, skriver Egen UI.

Det betød at Bramming overtog spillet og resten af kampen blev lidt rodet og Egen fandt ikke den samme gode rytme, som i 1. halvleg.

Efter 80 minutters spil fik Egen igen et gult kort og måtte igen spille i undertal i 10 minutter, hvor Bramming pressede på. Egen scorede til 4-2 blot to minutter før slutfløjtet, og det var Hoffmann, der på et fantastisk contraløb scorede målet, der afgjorde kampen. I dommerens overtid fik Bramming pyntet på resultatet med scoringen til 4-3, hvorefter dommeren fløjtede kampen af.

“Dejligt med tre point i denne dynamitpulje, hvor hvert eneste point bliver vigtigt”, siger træner Martin Prokopek.

På lørdag spiller holdet ude mod Fredericia og på tirsdag aften kl. 19.00 spiller Egen igen hjemmekamp mod Aabenraa.