Helge Larsen går på gaden for Stafet for Livet

24. april 2018 Sønderborg

På lørdag kan du møde sundhedsudvalgsformand Helge Larsen på gågaden i Sønderborg, hvor han – sammen med frivillige fra Stafet for Livet – uddeler stafetter i med information om eventen.

Stafet for Livet har i efterhånden mange år i Sønderborg trukket hundredvis af mennesker til et stemningsfuldt fællesskab. Stafet for Livet foregår i år ved SFS-Hallen den 1. og 2. september.

”Stafet for Livet er et virkelig godt arrangement.

Artiklen fortsætter under annoncen

På én og samme tid formår den at gøre to vigtige ting: Den skaber stor synlighed omkring en frygtet sygdom, som der er brug for, at mange støtter kampen imod, og den leverer god støtte og nærvær til mennesker, som har kræft tæt inde på livet. Disse mennesker, hele sagen og arrangementet vil jeg gerne fortsat støtte”, siger Helge Larsen i en pressemeddelelse. Gennem otte år har han været ambassadør i Kræftens Bekæmpelse.

Når Helge Larsen og de frivillige fra Stafet for Livet er på gaden med stafetter, så er det for at gøre opmærksom på eventen, mens også for at se, om der er nogle, som kunne tænke sig at indgå i arbejdet som frivillig for Stafet for Livet.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk

Læs også...