Henrik Steen Hansen fra Haveservice Syd runder 50 år

2. oktober 2015 Sønderborg

Anlægsgartner og indehaver af firmaet HaveserviceSyd i Sønderborg, Henrik Steen Hansen, kan  fejre sin 50 års fødselsdag på onsdag.

Henrik Steen Hansen er tæt på 50 år.

Henrik Steen Hansen er tæt på 50 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik Steen Hansen er født i København og opvokset i Sønderborg. Allerede mens han gik i folkeskolen fik han stor interesse for anlægsgartnerfaget med fritidsjob hos BC Have- og Anlægsservice. Alligevel valgte han at få en uddannelse som tømrer hos tømrermester Holger Damm i Tandslet.

Efter militærtjeneste og nogle år hos postvæsnet startede han i en alder af 26 år firmaet HaveserviceSyd, som i dag beskæftiger fire medarbejdere med hver deres speciale indenfor have og anlægsarbejdet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fodbold er Henrik Steen Hansens store fritidsinteresse. På lokalt plan har han været træner i elitesamarbejdet i FC Sønderborg og Sønderborg Ulkebøl Boldklub.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 Samfund, Sønderborg

Borgmesteren takker alle brandmændene og -kvinderne

29. juli 2021 Samfund

På egne og på fællesskabets vegne udtrykker borgmester Erik Lauritzen en kæmpestort tak til nogle mennesker, der løser en ufattelig vigtig samfundsopgave. Mens mange af os holder ferie og de fleste af os nyder sommeren, så har mange mange ansatte og frivillige i vores beredskab knoklet med een af de værste brande i nyere tid […]

Læs mere...