Hjælp børn i Gaza – støt SOS Børnebyerne på Markedsdagene

Hjælp børn i Gaza. Pressefoto
Hjælp børn i Gaza. Pressefoto
4. juni 2024 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Tusinder af børn i Gaza har det seneste halve år mistet en eller begge forældre. Hele familier er blevet udslettet i voldsomme bombardementer. Gazas få tilbageværende hospitaler er fulde af børn med diagnosen ‘Wounded Child No Surviving Family’. På dansk; ’såret barn, ingen overlevende familie’.

SOS Børnebyerne er til stede i Gaza lige nu og hjælper børn og familier, fanget i en brutal krig. Der er i øjeblikket en særlig kampagne for at opfordre til at tegne et SOS-fadderskab for SOS børnebyen i Rafah i Gaza, skrivger SOS Børnebyerne i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

SOS Børnebyernes lokalgruppe vil være til stede på Markedsdage i Sønderborg 14. og 15. juni med netop det fokus. Vi har fået mulighed for at sælge nogle fine håndmalede kort i flere størrelser til dette formål.

Desuden har vi også fået nogle store billeder til salg eller til udlodning.

Og så er vi selvfølgelig til rådighed med at informere om SOS Børnebyernes arbejde i Gaza, og om hvordan man tegner et fadderskab.

22. juni 2024 Politik, Sønderborg

Venstre mener der er brug for flere penge til det tekniske område

22. juni 2024 Politik

”Der et område, hvor der administrativt er brug for et løft, og det er på det tekniske område, hvor målsætningen om bosætning, flere studieboliger, byfornyelse og løft af vores by og landsbyområder, grøn og bæredygtig omstilling og vækst i vores virksomheder i kommunen, forudsætter, at der er ansatte til at håndtere byggesager, Augustenborg Masterplan, grønne […]

Læs mere...