Hjælp politiet med at finde brandstifter

16. februar 2015 112

SønderborgNyt har skrevet om to brande søndag aften. Men der var også brande lørdag.

“De fire brande har ikke udviklet sig til noget, der satte store værdier eller mennesker i fare. Men det er vigtigt at få stoppet ildspåsætteren”, siger Svend Erik Lassen fra politiet i Sønderborg.politi

Artiklen fortsætter under annoncen

Vidner har bemærket en ung mand på 14 til 16 år i mørkt tøj i forbindelse med branden på Stationsvej lørdag. Ham vil politiet gerne tale med. Det vides ikke, om han har noget med brandene at gøre.

Fire påsatte brande på to døgn har skabt utryghed. Men Svend Erik Lassen siger til TV SYD, at politiet vil have ekstra fokus på området i den kommende tid.

Oplysninger kan ringes ind på telefon 1-1-4

De fire påsatte brande:

Artiklen fortsætter under annoncen

Lørdag den 14. februar kl. 18.51 anmeldelse om brand i pileflet ved indgangsdør til rækkehus på Hjortevej.
Lørdag den 14. februar kl. 20.18 anmeldelse om brand i villa på Stationsvej – brand i udvendig kælderskakt og inde i huset.
Søndag den 15. februar kl. 20.41 anmeldelse om brand i nedlagt fiskerøgeri på Fynsgade – brand i affald og rockwool.
Søndag den 15. februar kl. 21.33 anmeldelse om brand i villa på Stationsvej – brand i en reol der stod i en udvendig kælderskakt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Politik, Sønderborg

Byrådet besluttede at bibliotekerne skal spare over en million kroner

1. december 2022 Politik

Der bliver skåret ned på antallet af læsekredse på biblioteket og på den måde kan der spares 185.000 kroner om året. Der spares yderligere 140.000 kroner årligt ved at nedlægge læsestuerne på bibliotekerne i Dybbøl og Ulkebøl. Det besluttede Byrådet onsdag aften og politikerne skar også ned på den bemandede åbningstid på bibliotekerne og det […]

Læs mere...