Høringssvar: Indsigelser imod ensretning af byens gader

5. december 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Hvis man giver sig tid til at læse de mange høringssvar, der er kommet til planen Byliv og Infrastruktur, så er det tydeligt, at det vil give stor utilfredshed, hvis der ensrettes gader i bymidten. Enkelte kan leve med, at Løngang bliver ensrettet ind mod bymidten og at man forlader city ad en ensrettet Kongevej, der så bør have to spor.by3

Artiklen fortsætter under annoncen

I planen står der også, at der skal være liv på det område, der blev tilgængeligt efter en mur blev revet ned for enden af Brogade. Det skal være en god oplevelse at gå fra havnen til  midtbyen.

I et høringssvar husker en borger politikerne på, at der jo også er en anden vej fra city til havnen. Man kan nemlig gå mellem restauranterne på Rådhustorvet og videre til den spanske trappe.

“Men så skal i altså bede restauratørerne rydde op i passagen, så den ikke ligner en rodet baggård”, skriver borgeren i sit høringssvar. Hun tilføjer, at det er ganske gratis at bede de to restauratører holde gården ryddet og brugervenlig, så det er indbydende at forlade Rådhustorvet via passagen.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...