Høringssvar: Indsigelser imod ensretning af byens gader

5. december 2014 Uncategorized

Hvis man giver sig tid til at læse de mange høringssvar, der er kommet til planen Byliv og Infrastruktur, så er det tydeligt, at det vil give stor utilfredshed, hvis der ensrettes gader i bymidten. Enkelte kan leve med, at Løngang bliver ensrettet ind mod bymidten og at man forlader city ad en ensrettet Kongevej, der så bør have to spor.by3

Artiklen fortsætter under annoncen

I planen står der også, at der skal være liv på det område, der blev tilgængeligt efter en mur blev revet ned for enden af Brogade. Det skal være en god oplevelse at gå fra havnen til  midtbyen.

I et høringssvar husker en borger politikerne på, at der jo også er en anden vej fra city til havnen. Man kan nemlig gå mellem restauranterne på Rådhustorvet og videre til den spanske trappe.

“Men så skal i altså bede restauratørerne rydde op i passagen, så den ikke ligner en rodet baggård”, skriver borgeren i sit høringssvar. Hun tilføjer, at det er ganske gratis at bede de to restauratører holde gården ryddet og brugervenlig, så det er indbydende at forlade Rådhustorvet via passagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Det kommende folkekøkken kan rykke ind i Frivillighedens Hus

10. december 2022 Sønderborg

Sønderborg Kommune støtter op om et folkekøkken i Sønderborg, som vil udlevere mad til kommunens udsatte borgere og kommunen stiller Frivillighedens Hus til rådighed for folkekøkkenet, der åbner i januar. Det er blevet meget dyrere at leve. Inflationen er høj, og det er samtidig blevet dyrere at bruge varme og strøm. Det rammer også de […]

Læs mere...