Horsens Freja brød Egen UIs sejrsstime

24. april 2022 Sport
Fredag spiller Egen hjemme. Foto: Pebbes Billeder
Fredag spiller Egen hjemme. Foto: Pebbes Billeder

Efter fem sejre i fem kampe tabte Egen UI den svære udekamp mod Horsens Freja med 1-0 på et mål scoret på straffespark efter 60 minutters spil. Ca. 100 tilskuere – heraf 10 fra Egen – overværede kampen. Egen pressede i kampens sidste 30 minutter for udligning, og havde gennem hele kampen flere nærgående forsøg og mest spil, uden det resulterede i scoringer.

Den sjette kamp, hvoraf fire har været på udebane, sluttede Egens sejrsstime.

“15 point efter seks kampe med kun to af dem på hjemmebanen Linak Arena er mere end godkendt”, siger træner, Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har altid haft det svært mod Horsens Freja”, siger træneren.

“Vi havde svært ved at holde os til vores game-plan, Horsens kæmpede flot, og gjorde det svært for os på den meget ujævne bane”, siger han videre.

“Det er nederlag, man lærer af”, siger træneren, der samtidig udtrykker stor stolthed over hele holdet, der virkelig har rykket sig i denne sæson. Han glæder sig til næste uges træningspas med højt humør forud for hjemmekampen fredag aften kl. 19.00, hvor endnu en helt ny modstander kommer på besøg. Det er Ølstrup fra Ringkøbing der kommer til Als.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...