Horsens Freja brød Egen UIs sejrsstime

Fredag spiller Egen hjemme. Foto: Pebbes Billeder
24. april 2022 Sport Skrevet af: Ole Kæhler

Efter fem sejre i fem kampe tabte Egen UI den svære udekamp mod Horsens Freja med 1-0 på et mål scoret på straffespark efter 60 minutters spil. Ca. 100 tilskuere – heraf 10 fra Egen – overværede kampen. Egen pressede i kampens sidste 30 minutter for udligning, og havde gennem hele kampen flere nærgående forsøg og mest spil, uden det resulterede i scoringer.

Den sjette kamp, hvoraf fire har været på udebane, sluttede Egens sejrsstime.

“15 point efter seks kampe med kun to af dem på hjemmebanen Linak Arena er mere end godkendt”, siger træner, Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi har altid haft det svært mod Horsens Freja”, siger træneren.

“Vi havde svært ved at holde os til vores game-plan, Horsens kæmpede flot, og gjorde det svært for os på den meget ujævne bane”, siger han videre.

“Det er nederlag, man lærer af”, siger træneren, der samtidig udtrykker stor stolthed over hele holdet, der virkelig har rykket sig i denne sæson. Han glæder sig til næste uges træningspas med højt humør forud for hjemmekampen fredag aften kl. 19.00, hvor endnu en helt ny modstander kommer på besøg. Det er Ølstrup fra Ringkøbing der kommer til Als.