Hotelbyggeri til 600 millioner kroner giver 160 job

18. oktober 2013 Uncategorized

Sønderborg Havneselskab forventer, at byggeriet af det hidtil største hotel i den dansk-tyske grænseregion vil strække sig over to et halvt år – fra næste sommer.

” src=”http://sonderborgnyt.dk/wp-content/uploads/2013/10/by113-300×200.jpg” width=”300″ height=”200″ /> Til sommer sættes der gang i endnu et havnebyggeri.

 Det planlagte hotel med 210 senge med tilhørende 6.900 kvm. waterpark på havnen i Sønderborg vil i byggeperioden give beskæftigelse i ca. 160 i mere end to år.

– Projektet koster private investorer ca. 600 mio. kr. og projektet vil give daglig beskæftigelse til i gennemsnit 160 rådgivere, underleverandører og håndværkere i de to et halvt år, som byggeriet vil strække sig over, oplyser adm. direktør Michael Saxtorph, Sønderborg Havneselskab.

Han glæder sig til at præsentere offentligheden for flere af projektets detaljer og det vil ske på et informationsmøde i december.

Samlet set vil projektet give områdets detailhandel øget omsætning. Og når bygningsarbejderne afslutter deres arbejde, vil hotellet, waterpark mm. give en daglig beskæftigelse  til ca. 500 i Sønderborg. Det vil også gavne kommunekassen med øgede skatter både fra ansatte og fra den øgede skat som forretninger evt. kan betale ved stigende omsætning og indtjening som følge af hotel og waterpark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk