Hotelbyggeri til 600 millioner kroner giver 160 job

18. oktober 2013 Uncategorized

Sønderborg Havneselskab forventer, at byggeriet af det hidtil største hotel i den dansk-tyske grænseregion vil strække sig over to et halvt år – fra næste sommer.

Til sommer sættes der gang i endnu et havnebyggeri.

Til sommer sættes der gang i endnu et havnebyggeri.

Artiklen fortsætter under annoncen

 Det planlagte hotel med 210 senge med tilhørende 6.900 kvm. waterpark på havnen i Sønderborg vil i byggeperioden give beskæftigelse i ca. 160 i mere end to år.

– Projektet koster private investorer ca. 600 mio. kr. og projektet vil give daglig beskæftigelse til i gennemsnit 160 rådgivere, underleverandører og håndværkere i de to et halvt år, som byggeriet vil strække sig over, oplyser adm. direktør Michael Saxtorph, Sønderborg Havneselskab.

Han glæder sig til at præsentere offentligheden for flere af projektets detaljer og det vil ske på et informationsmøde i december.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samlet set vil projektet give områdets detailhandel øget omsætning. Og når bygningsarbejderne afslutter deres arbejde, vil hotellet, waterpark mm. give en daglig beskæftigelse  til ca. 500 i Sønderborg. Det vil også gavne kommunekassen med øgede skatter både fra ansatte og fra den øgede skat som forretninger evt. kan betale ved stigende omsætning og indtjening som følge af hotel og waterpark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. august 2021 Erhverv, Sønderborg

Plantorama inviterer til fødselsdag

4. august 2021 Erhverv

Søndag den 15. august byder Plantorama i Center Øst på Corona-forsinket sensommerfødselsdag med rundstykker, kage og gode tilbud i hele centeret – og alle er naturligvis inviteret. ”Vi har ventet længe på at kunne fejre denne fødselsdag, og derfor er jeg helt sikker på, at det bliver et brag af en fest her i centeret, […]

Læs mere...