Hr. Skæg gør børn klogere gennem sang og leg i Universe

9. maj 2013 Uncategorized

Med Hr. Skægs sange om ord får børnene mulighed for at træde ind i sprogets og tallenes univers. Her bliver alfabetet og tallenes rækkefølge til en leg. Siden 2007 har tusinder af børn og deres forældre over hele landet leget sig dybt ind i bogstavernes og tallenes fantastiske verden med Hr. Skægs ”Skæg med bogstaver” og ”Skæg med ord”.

I Universe byder Hr. Skæg på et show fuld af begejstring, charme og respekt. Hr. Skæg formidler i børnehøjde og gør dét, der er svært, til en leg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sangene forklares så de mindste også kan være med. I showet vil kostumer, rekvisitter og medinddragelse være gennemgående elementer.
Mon ikke Hr. Skæg har gemt overraskelser i sit skæg, når han giver gæsterne i Universe en oplevelse med sit populære show den 18. maj kl. 14.00

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 112, Sønderborg

Kunde i Borgen blev slået

4. oktober 2023 112

Tirsdag aften ved 18:30-tiden blev en kunde i Borgen udsat for vold. “Han blev slået med knytnæve i ansigtet af en anden mand, som vi fik fat på”, siger Jan Rasmussen fra det lokale politi. “Voldsmanden bliver sigtet for at slå og så finder vi 2,14 gram kokain på ham, som han også sigtes for”. […]

Læs mere...