Hr. Skæg gør børn klogere gennem sang og leg i Universe

9. maj 2013 Uncategorized

Med Hr. Skægs sange om ord får børnene mulighed for at træde ind i sprogets og tallenes univers. Her bliver alfabetet og tallenes rækkefølge til en leg. Siden 2007 har tusinder af børn og deres forældre over hele landet leget sig dybt ind i bogstavernes og tallenes fantastiske verden med Hr. Skægs ”Skæg med bogstaver” og ”Skæg med ord”.

I Universe byder Hr. Skæg på et show fuld af begejstring, charme og respekt. Hr. Skæg formidler i børnehøjde og gør dét, der er svært, til en leg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sangene forklares så de mindste også kan være med. I showet vil kostumer, rekvisitter og medinddragelse være gennemgående elementer.
Mon ikke Hr. Skæg har gemt overraskelser i sit skæg, når han giver gæsterne i Universe en oplevelse med sit populære show den 18. maj kl. 14.00

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 112, Sønderborg

Leder efter kvinde som ‘forsvandt’ fra Alssundbroen

19. juni 2021 112

Lørdag aften omkring klokken 22 blev der ringet 112, fordi nogen havde set en midaldrende kvinde iført grøn jakke eller trøje på Alssundbroen – og pludselig var hun væk. Det gjorde, at Brand og Redning blev alarmeret og de hastede til Alssund, hvor de satte deres båd i vandet og begyndte at lede efter kvinden. […]

Læs mere...