Husk at stemme på de “kedelige” regionsrådspolitikere!

17. november 2013 Uncategorized

Toppolitikerne i Region Syddanmark appellerer nu til, at borgerne husker at sætte kryds ved valget til regionsrådet på tirsdag.

Hvis kandidaterne virker kedelige og ensartede, er det, fordi de ved, at enighed giver den bedste politik, siger formanden for regionsrådet, Carl Holst:

Regionsrådet snakker sig frem til enigheden... og det gør medlemmerne mere grå end byrådspolitikere, der råber højt.

Regionsrådet snakker sig frem til enigheden… og det gør medlemmerne mere grå end byrådspolitikere, der råber højt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Det er os regionalt, der ved, hvor skoen trykker. Det er os, der har fingeren på pulsen og føler noget for vores landsdel. Uden os er det hele København, og det ville være skidt for borgerne i Syddanmark.

Enighed gør det kedeligt

Derfor er det vigtigt, borgerne i Syddanmark bakker op og stemmer, siger Carl Holst.

Mange vælgere har svært ved at se forskel på partierne i regionsrådet, fordi de er så enige, men det er altså et sundhedstegn, siger næstformand i regionsrådet Poul Erik Svendsen til dr.syd.:

Artiklen fortsætter under annoncen

– Der er faktisk lavet undersøgelser, der videnskabeligt kan dokumentere, at de kommuner, der er mest fremdriftige, er de kommuner, hvor man tager bestyrelsesarbejdet så seriøst, at man snakker sig derhen, hvor man har en enighed. Det er borgerne bedst tjent med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...