Hvem skal have Brobygger-prisen?

13. maj 2014 Uncategorized

Du har nu mulighed for at komme med kandidatforslag til, hvem der skal have mangfoldighedsprisen Årets Brobyggerpris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i år 10. gang, at Sønderborg Kommune og Integrationsrådet uddeler Årets Brobyggerpris. Prisen gives til en person, virksomhed eller organisation, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i Sønderborg-området og samspillet mellem de over 130 forskellige nationaliteter, der er bosiddende i Sønderborg kommune.by

Du kan indtil mandag den 16. juni foreslå kandidater til Årets Brobyggerpris 2014 ved at skrive en motiveret indstilling via mail til Integrationsrådet på rvan@sonderborg.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Integrationsrådet vil på sit møde den 19. juni behandle de indkomne kandidatforslag og indstille 2-3 til en dommerkomite, der udpeger den endelige prismodtager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dommerkomiteen består af borgmester Erik Lauritzen, formand for Kultur-, Borger- og Fritidsudvalget Charlotte Riis Engelbrecht, samt formand for Arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen uddeles i forbindelse med Kultur- og Idrætsnatten den 22. august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 Kultur, Sønderborg

Sådan er Corona-reglerne for Sønderborg Sommer Revy

13. maj 2021 Kultur

Sønderborg Sommer Revy har modtaget myndighedernes restriktioner og de siger, at gæster gerne må sidde sammen i grupper med under en meters afstand, såfremt gruppen i forvejen har tæt kontakt med hinanden eller normalt ses på tilsvarende vis. En gruppe kan bestå af fra to og op til 60 personer. ”Vi er derfor i gang […]

Læs mere...