Hvem skal have Brobygger-prisen?

13. maj 2014 Uncategorized

Du har nu mulighed for at komme med kandidatforslag til, hvem der skal have mangfoldighedsprisen Årets Brobyggerpris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i år 10. gang, at Sønderborg Kommune og Integrationsrådet uddeler Årets Brobyggerpris. Prisen gives til en person, virksomhed eller organisation, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i Sønderborg-området og samspillet mellem de over 130 forskellige nationaliteter, der er bosiddende i Sønderborg kommune.by

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan indtil mandag den 16. juni foreslå kandidater til Årets Brobyggerpris 2014 ved at skrive en motiveret indstilling via mail til Integrationsrådet på rvan@sonderborg.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Integrationsrådet vil på sit møde den 19. juni behandle de indkomne kandidatforslag og indstille 2-3 til en dommerkomite, der udpeger den endelige prismodtager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dommerkomiteen består af borgmester Erik Lauritzen, formand for Kultur-, Borger- og Fritidsudvalget Charlotte Riis Engelbrecht, samt formand for Arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen uddeles i forbindelse med Kultur- og Idrætsnatten den 22. august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Sport, Erhverv, Sønderborg

Nye spillerdragter til Dybbøl IU fodboldklub U9 hold fra Sydbank

2. oktober 2022 Sport

Sydbank støtter over 300 små og store foreninger og forbund over hele landet – lige fra de helt små, lokale klubber til de store professionelle regionale og nationale flagskibe og senest, har det lokale U9 hold fra Dybbøl IU fodboldklub fået et spilledragt-sponsorat fra Sydbank i Sønderborg. ”Vi er rigtig glade for, og stolte over, […]

Læs mere...