Hvem skal have Brobygger-prisen?

13. maj 2014 Uncategorized

Du har nu mulighed for at komme med kandidatforslag til, hvem der skal have mangfoldighedsprisen Årets Brobyggerpris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i år 10. gang, at Sønderborg Kommune og Integrationsrådet uddeler Årets Brobyggerpris. Prisen gives til en person, virksomhed eller organisation, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i Sønderborg-området og samspillet mellem de over 130 forskellige nationaliteter, der er bosiddende i Sønderborg kommune.by

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan indtil mandag den 16. juni foreslå kandidater til Årets Brobyggerpris 2014 ved at skrive en motiveret indstilling via mail til Integrationsrådet på rvan@sonderborg.dk.

Artiklen fortsætter under annoncen

Integrationsrådet vil på sit møde den 19. juni behandle de indkomne kandidatforslag og indstille 2-3 til en dommerkomite, der udpeger den endelige prismodtager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dommerkomiteen består af borgmester Erik Lauritzen, formand for Kultur-, Borger- og Fritidsudvalget Charlotte Riis Engelbrecht, samt formand for Arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen uddeles i forbindelse med Kultur- og Idrætsnatten den 22. august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. september 2021 112, Gråsten

Politiet jagtede en motorcyklist

16. september 2021 112

Onsdag middag ville en politipatrulje standse en motorcykel, som kørte på motorvejen i retning mod Sønderborg, men motorcyklisten stak af. “Patruljen satte efter motorcyklen og i Gråsten by sluttede jagten, da motorcyklisten væltede i et sving på Slotsgade ved Fredensgade”, siger politikommissær Jan Rasmussen. Motorcyklisten – en 29-årig mand fra Aabenraa – fik det, som […]

Læs mere...