Hvem skal have Brobygger-prisen?

Arkivfoto
Arkivfoto
13. maj 2014 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

Du har nu mulighed for at komme med kandidatforslag til, hvem der skal have mangfoldighedsprisen Årets Brobyggerpris.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er i år 10. gang, at Sønderborg Kommune og Integrationsrådet uddeler Årets Brobyggerpris. Prisen gives til en person, virksomhed eller organisation, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i Sønderborg-området og samspillet mellem de over 130 forskellige nationaliteter, der er bosiddende i Sønderborg kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan indtil mandag den 16. juni foreslå kandidater til Årets Brobyggerpris 2014 ved at skrive en motiveret indstilling via mail til Integrationsrådet på [email protected].

Artiklen fortsætter under annoncen

Integrationsrådet vil på sit møde den 19. juni behandle de indkomne kandidatforslag og indstille 2-3 til en dommerkomite, der udpeger den endelige prismodtager.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dommerkomiteen består af borgmester Erik Lauritzen, formand for Kultur-, Borger- og Fritidsudvalget Charlotte Riis Engelbrecht, samt formand for Arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen uddeles i forbindelse med Kultur- og Idrætsnatten den 22. august.

21. juni 2024 Augustenborg, Erhverv

Kommunen bliver ejer af siloerne ved Augustenborg Havn

21. juni 2024 Augustenborg

Fra den 1. juli kan Sønderborg skrive siloerne og pakhuset i Augustenborg ind i rækken af kommunale ejendomme og borgmesteren mener, det er et køb, der giver rigtig god mening. “Udviklingen af havneområdet i Augustenborg er et vigtigt projekt, der betyder rigtigt meget og når vi køber DLG-bygningerne, så råder vi over hele havneområdet og […]

Læs mere...