Hvem skal have Brobygger-prisen?

13. maj 2014 Uncategorized

Artiklen fortsætter under annoncen

5em; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; vertical-align: baseline;”>Du har nu mulighed for at komme med kandidatforslag til, hvem der skal have mangfoldighedsprisen Årets Brobyggerpris.

Det er i år 10. gang, at Sønderborg Kommune og Integrationsrådet uddeler Årets Brobyggerpris. Prisen gives til en person, virksomhed eller organisation, der gør en ekstraordinær indsats for at fremme mangfoldigheden i Sønderborg-området og samspillet mellem de over 130 forskellige nationaliteter, der er bosiddende i Sønderborg kommune.by

Du kan indtil mandag den 16. juni foreslå kandidater til Årets Brobyggerpris 2014 ved at skrive en motiveret indstilling via mail til Integrationsrådet på rvan@sonderborg.dk.

Integrationsrådet vil på sit møde den 19. juni behandle de indkomne kandidatforslag og indstille 2-3 til en dommerkomite, der udpeger den endelige prismodtager.

Dommerkomiteen består af borgmester Erik Lauritzen, formand for Kultur-, Borger- og Fritidsudvalget Charlotte Riis Engelbrecht, samt formand for Arbejdsmarkedsudvalget Jan Prokopek Jensen.

Prisen uddeles i forbindelse med Kultur- og Idrætsnatten den 22. august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk