Hvordan får vi unge til selv at lave mad?

26. april 2013 Uncategorized

I en forelæsning på Gråsten Bibliotek den 2. maj klokken 19.00 vil Boris Andersen fra Aalborg Universitet, løfte sløret for sine foreløbige pointer fra sit Ph.d.-projekt om, hvad der skaber unges lyst til selv at lave mad, og hvordan man kan understøtte denne lyst.

Det kommer både til at handle om betydningen af det, som de unge har med sig hjemmefra, men også om hvordan samværet med andre unge omkring mad og måltider kan udfordre indgroede vaner.

Nøgleordene vil bl.a. være et opgør med forældrenes dårlige samvittighed, behovet for madtolerance samt maden og måltidet som en måde, hvorpå vi alle skaber og giver hinanden fællesskab.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...