Hvordan får vi unge til selv at lave mad?

26. april 2013 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

I en forelæsning på Gråsten Bibliotek den 2. maj klokken 19.00 vil Boris Andersen fra Aalborg Universitet, løfte sløret for sine foreløbige pointer fra sit Ph.d.-projekt om, hvad der skaber unges lyst til selv at lave mad, og hvordan man kan understøtte denne lyst.

Det kommer både til at handle om betydningen af det, som de unge har med sig hjemmefra, men også om hvordan samværet med andre unge omkring mad og måltider kan udfordre indgroede vaner.

Nøgleordene vil bl.a. være et opgør med forældrenes dårlige samvittighed, behovet for madtolerance samt maden og måltidet som en måde, hvorpå vi alle skaber og giver hinanden fællesskab.

28. marts 2024 Samfund, Sønderborg

Rigtigt mange blev en del af Stop Madspild

28. marts 2024 Samfund

Torsdag stod adskillige mennesker i kø for at hente overskuds-madvarer i Frivillighedens Hus, hvor en gruppe på 18 frivillige stod klar til at dele ud og på den måde var både frivillige og modtagere en del af Stop Madspild, som også bakkes op af en række lokale dagligvarebutikker. “Vi har fået en masse madvarer, som […]

Læs mere...