I dag klokken 11:30 spilles der spændende tenniskampe i Sønderborg

28. januar 2023 Sport
Arkivfoto
Arkivfoto

Det er interessant, som Sønderborgs tennisherrer bliver udfordret. STK, Sønderborg Tennisklubs sejr over et reservespækket HRT-mandskab i 2. runde lader til at have forskrækket modstanderholdene.

I 4. runde tog KB i mod SKT med alt hvad de kunne og efter et lidt svagt resultat for B93 i sidste runde, så er det nu igen holdets helt stærke opstilling, som STK i dag, lørdag, kl. 11:30 står over for, skriver tennisklubben.

“Det bliver kampe på meget højt niveau i 1. og 2. single, hvor STK håber, at kunne presse de sejrsvante B93 spillere” lyder det fra en fattet cheftræner, Frank Petersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal ramme vores eget top niveau for, at have en chance, men det hører jo med, hvis man vil være med blandt Danmarks otte bedste hold”.

Opstilling Sønderborg – B.93
1. Bastien Presuhn – Baptiste Crepatte
2. Maximilian Todorov – Yanais Yanais Laurent
3. Alexander Gjesten – Niklas Schell
4. Peter Krusegaard – Holger Nørregaard

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. marts 2023 Erhverv, Sønderborg

Signe Bramsen er ny skoleleder på Privatskolen Als

28. marts 2023 Erhverv

Det er med stor glæde i bestyrelsen, at vi kan annoncere Signe Bramsen som skoleleder, skriver Privatskolen Als i en pressemeddelelse. Signe Bramsen har siden 2020 været viceskoleleder og pædagogisk leder for Privatskolen Als og har forinden været afdelingsleder på Ahlmann-skolen og lærer på Broager Skole. På Privatskolen Als har Signe været back-up til skoleleder […]

Læs mere...