I Form-løbet kommer til Sønderborg

29. oktober 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

På opfordring og initiativ fra Fitness Syd, og med Vidar Atletik som medarrangør, er det nu lykkes at trække det landsdækkende i FORM løb til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Baggrunden for initiativet er at vi i Fitness syd føler, vi har et medansvar for borgernes sundhed her i Sønderborg kommune. Vi har dog ikke megen erfaring i at arrangere store løb, og derfor er vi rigtig glade for, at Vidar Atletik bakker op om projektet med klubbens store viden på motionsområdet”, siger Dea Larsen koordinator i Fitness Syd.iform-445x174

Artiklen fortsætter under annoncen

I FORM løbet har været afholdt i en årrække, men tidligere har løbet kun været afholdt i de største danske byer. Det er derfor en stor glæde, at kunne sætte Sønderborg på i FORM løbets landkort, lørdag d. 25. april 2015.

Medarrangører på i FORM løbet er Intersport Sønderborg og Sønderborg Kommune,

I FORM løbet henvender sig til alle motionister, som er i stand til at løbe eller gå 5 km. Ligesom der er en distance på 10 km, til den mere øvede løber.

Løbet bliver et byløb og skydes i gang fra Sønderborg Slot med ruter langs vandet og op gennem byens hjerte.

Tilmeldingen til løbet åbner 11. november kl 00.00. Tilmeldingen sker på i FORMs hjemmeside på www.iform.dk .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2023 Augustenborg, Erhverv

Ingen færge mellem Als og Ærø resten af ugen

2. oktober 2023 Augustenborg

Ærøfærgerne skriver på deres hjemmeside, at der ikke sejles mellem Als og Ærø resten af ugen frem til søndag. Det skyldes tekniske problemer, skriver rederiet. Lørdag kolliderede Færgen Skjoldnæs med en mole i Fynshav. Kollisionen gik ud over agterrampen på færgen, som har fået et skub, forklarede Thomas Norrild, økonomichef ved Ærøfærgerne. Skjoldnæs sejlede som […]

Læs mere...