I Form-løbet kommer til Sønderborg

29. oktober 2014 Frivillige

Pressemeddelelse:

Artiklen fortsætter under annoncen

På opfordring og initiativ fra Fitness Syd, og med Vidar Atletik som medarrangør, er det nu lykkes at trække det landsdækkende i FORM løb til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Baggrunden for initiativet er at vi i Fitness syd føler, vi har et medansvar for borgernes sundhed her i Sønderborg kommune. Vi har dog ikke megen erfaring i at arrangere store løb, og derfor er vi rigtig glade for, at Vidar Atletik bakker op om projektet med klubbens store viden på motionsområdet”, siger Dea Larsen koordinator i Fitness Syd.iform-445x174

I FORM løbet har været afholdt i en årrække, men tidligere har løbet kun været afholdt i de største danske byer. Det er derfor en stor glæde, at kunne sætte Sønderborg på i FORM løbets landkort, lørdag d. 25. april 2015.

Medarrangører på i FORM løbet er Intersport Sønderborg og Sønderborg Kommune,

I FORM løbet henvender sig til alle motionister, som er i stand til at løbe eller gå 5 km. Ligesom der er en distance på 10 km, til den mere øvede løber.

Løbet bliver et byløb og skydes i gang fra Sønderborg Slot med ruter langs vandet og op gennem byens hjerte.

Tilmeldingen til løbet åbner 11. november kl 00.00. Tilmeldingen sker på i FORMs hjemmeside på www.iform.dk .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...