I Venstre er der glæde over Augustenborg beholder sin badebro

Badebroen bliver i Augustenborg. Arkivfoto
Badebroen bliver i Augustenborg. Arkivfoto
27. maj 2024 Augustenborg Skrevet af: Ole Kæhler

I Venstre er de glade for at planerne om flytning af badebroen fra Augustenborg til Sønderborg nu ser ud til at være stillet i bero.

Mandag morgen ser borgmester Erik Lauritzen på et Facebookopslag, at forvaltningen har bestemt sig for at flytte badebroen i Augustenborg til Sønderborg – en beslutning som har fået augustenborgere og andre til tasterne.

”Jeg har aftalt med kommunaldirektøren, at den flytning annulleres og at der arbejdes på andre løsninger. Og så er det meget prisværdigt, hvis frivillige vil medvirke til at skabe de bedste forhold ved badehusene. Der meldes snarest ud”, skriver borgmester Erik Lauritzen på Facebook.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I politik skal man vælge sine kampe med omhu, og selv om det var en administrativ beslutning at flytte broen, bliver vi som politikere stillet til ansvar, og sådan må det jo også være”, siger Venstres medlem i Teknik, By og Boligudvalget, Tage Petersen, til SønderborgNYT.

“Den bro betyder meget mere for borgerne og turister i Augustenborg, end den ville komme til for dem i Sønderborg, og med hjælp fra de lokale frivillige kræfter er jeg helt sikker på, at der kan findes en forsvarlig løsning for at den kan blive liggende i Augustenborg, så sådan en sag ikke kommer til at skygge for alt det positive, der er planer om i Augustenborg i de kommende år”.

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...