I weekenden spiller Dartklubben Fluen om DM-medaljer

16. november 2021 Sport

I den kommende weekend tager Dartklubben Fluens førstehold til slutspil om det danske mesterskab som forsvarende mester.

Forleden blev sidste runde i grundspillet spillet og desværre var generalprøven ikke optimal og endte med en uafgjort kamp og et nederlag, skriver dartklubben.

Om det var fordi spillerne var kvalificeret til slutspillet eller de bare havde en meget dårlig dag, vides ikke, men de fortæller, at de er klar til at give den alt den kommende lørdag i Slangerup, hvor der spilles om medaljer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fluens andethold sluttede med en sejr og et nederlag,og endte midt i rækken i 3. division.

Fluens tredjehold sluttede ligeledes med en sejr og et nederlag og en placering som nummer fem i Danmarksserien.

Til sidst sluttede klubbens fjerde og femtehold af med to sejre hver. Fjerdeholdet sluttede på en flot andenplads, mens femteholdet sluttede som nummer syv i kvalifikationsrækken.

Nu er der to måneder til turneringsstart, hvor vi håber på at se nye medlemmer, som kunne tænke sig en rigtig hyggesport – og om det er til turneringskampe eller kun for hyggen skyld, så er alle velkommen.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. december 2021 Sønderborg, Frivillige

Damefrokostens flytning til Skansen falder ikke i god jord hos alle

5. december 2021 Sønderborg

Bandet Top Seven og en længere række mennesker har skrevet kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside, hvor de fortæller, at de slet ikke kan forestille sig Damefrokosten, når den flyttes til Skansen. “Hvor er det ærgerligt, at de vil lave noget om som har været en succes i så mange år. Men der bliver ingen damefrokost – […]

Læs mere...