Ikke alle indbrud giver gevinst

27. januar 2016 112

På Østerkobbel har en indbrudstyv forsøgt at bryde et kældervindue op mandag aften kl. 23:18. Da alarmen gik stak tyven af fra stedet uden at få noget med sig.

På Præstegårdsvej i Ulkebøl blev der natten til tirsdag forsøgt indbrud. Tyven har her forsøgt at bryde en bryggersdør op. Der var skader i karmen og glasset, men døren holdt, oplyser politiet. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” rel=”attachment wp-att-35907″>Politi - PGården indgang

Mere heldig var tyven på Bogøvej i Kirkeby på Nordals. Fra en uaflåst gang blev der stjålet to jakker, et Hummel skisæt, en sportstaske med diverse indhold, et Christina armbånd med fire vedhæng og et par briller. Det hele til en samlet værdi af 7.000 kr. Tyveriet skete imens husets beboer, en 50-årig kvinde, var hjemme.

Mandag sidste på eftermiddagen fik en 87-årig kvinde stjålet sin taske på Rådmandsløkken. Tasken stod på kvindens rollator, som hun efterlod ved en bagdør.

Kvinden gik rundt om huset og ind gennem fordøren. Da hun ville hente rollatoren ind gennem bagdøren, var tasken væk. I tasken lå der briller, et høreapparat, 300 kr. i kontanter og et sygesikringsbevis.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk