Indbrud hos JL Alarm – 300 brugte batterier er stjålet

28. juli 2020 112

JL Alarm i Havnbjerg har i weekenden haft indbrud i deres vareindlevering og der er stjålet en generator og 300 brugte alarmbatterier.

“Vareindleveringen er det eneste sted hos JL Alarm, der ikke er beskyttet med alarm”, siger Thomas Berg fra politiet i Sønderborg og tilføjer:

“Jeg har talt med virksomheden, der mener, at indbrudstyven stjal batterierne, fordi de indeholder bly. Men får nogen tilbudt billige alarmbatterier, så må de meget gerne ringe til os”.

Politiet har telefon 114.

Artiklen fortsætter under annoncen

JL Alarm beskæftiger sig med alt inden for sikkerhedsbranchen lige fra elektronisk til mekanisk sikring. Virksomheden dækker hele Als og Sydøst Sønderjylland både på installatør- og vagtområdet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juli 2021 112, Sønderborg

Beredskabsmeddelelse: Nu kommer der ikke længere sundhedsskadelig røg fra branden

29. juli 2021 112

Branden på Omnicon er nu under kontrol og udvikler ikke længere sundhedsskadelig røg. Derfor ophæves den tidligere varsling. Det skriver Politiet i en Beredskabsmeddelelse. Personer i det berørte område kan igen gå uden for. Der opfordres til, hvis det er muligt, at viderebringe denne meddelelse til andre personer i området. Hvis man har indåndet røg […]

Læs mere...