Indbrud tre steder

20. november 2014 Uncategorized Skrevet af: Ole Kæhler

Når rigtigt mange familier i næste måned rejser på juleferie, så står indbrudstyvene klar til at tømme deres boliger for værdier og det ser ud til, at de kriminelle er ved at have øvet sig virkeligt godt. Torsdag morgen var der igen skrevet flere indbrud ind i politiets døgnrapport.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

På Damgade i Sønderborg havde tyvene forsøgt at bryde en terrassedør op, men endte så med at knuse ruden for at komme ind. Fra et kontor blev der stjålet 4 designerlamper, en projector, 2 bærbare computere, et kamera og en grøn pengekasse med et par tusinde kroner i. Herudover snuppede tyvene også et par flasker champagne.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en lejlighed på Stenbjergparken blev en altandør opbrudt med en skruetrækker. Fra lejligheden blev der stjålet en Ipad mini og en bærbar PC.

På Primulavej blev hovedøren til en lejlighed brudt op og der blev stjålet et 50” fjernsyn, en Playstation 3, en Ipad, et musikanlæg og diverse smykker.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...