Indbrud tre steder

20. november 2014 Uncategorized

Når rigtigt mange familier i næste måned rejser på juleferie, så står indbrudstyvene klar til at tømme deres boliger for værdier og det ser ud til, at de kriminelle er ved at have øvet sig virkeligt godt. Torsdag morgen var der igen skrevet flere indbrud ind i politiets døgnrapport.politi2

Artiklen fortsætter under annoncen

På Damgade i Sønderborg havde tyvene forsøgt at bryde en terrassedør op, men endte så med at knuse ruden for at komme ind. Fra et kontor blev der stjålet 4 designerlamper, en projector, 2 bærbare computere, et kamera og en grøn pengekasse med et par tusinde kroner i. Herudover snuppede tyvene også et par flasker champagne.

Artiklen fortsætter under annoncen

I en lejlighed på Stenbjergparken blev en altandør opbrudt med en skruetrækker. Fra lejligheden blev der stjålet en Ipad mini og en bærbar PC.

På Primulavej blev hovedøren til en lejlighed brudt op og der blev stjålet et 50” fjernsyn, en Playstation 3, en Ipad, et musikanlæg og diverse smykker.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...