Indbrudstyve slog til 12 gange i weekenden

24. februar 2014 Uncategorized

Weekenden var travl for indbrudstyve, der i alt begik hele 12 indbrud, der nu er noteret i politiets døgnrapport.

I et sommerhus i Vemmingbund overså tyvene både fladskærm og spiritus, selvom hele huset blev grundigt gennemrodet og på Krog-Meyers Vej i Ulkebøl brød tyvene ind i et ubeboet hus, hvor der ikke blev stjålet noget.

Et hus på Dyrhøj i Gråsten modstod presset, da en eller flere tyve forsøgte at bryde både vinduer og døre op med et koben.

Anholdt på stedet

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Dyreklinikken Vet Natura på Voldgade i Sønderborg var det til gengæld politiet der, fik fuldt udbytte.

Alarmen gik kl. 02:42, hvor en mand brød ind ved at knuse en rude i bagdøren til venteværelset. Han bevægede sig rundt i hele klinikken, men politiet var hurtigt fremme og uden større dramatik kunne anholde en 24-årig mand, der kommer fra Tønder.

– Han forklarede at han, når han har drukket for meget, kan høre sirener. Derfor var han brudt ind for at se, hvad der var galt”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet er netop begyndt at sætte fokus på hæleri. Det er sådan, at hvis der ikke er aftagere til tyvekoster, så er indbrud ikke besværet værd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...