Indbrudstyve slog til 12 gange i weekenden

24. februar 2014 Uncategorized

Weekenden var travl for indbrudstyve, der i alt begik hele 12 indbrud, der nu er noteret i politiets døgnrapport.

I et sommerhus i Vemmingbund overså tyvene både fladskærm og spiritus, selvom hele huset blev grundigt gennemrodet og på Krog-Meyers Vej i Ulkebøl brød tyvene ind i et ubeboet hus, hvor der ikke blev stjålet noget.

Et hus på Dyrhøj i Gråsten modstod presset, da en eller flere tyve forsøgte at bryde både vinduer og døre op med et koben.

Anholdt på stedet

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Dyreklinikken Vet Natura på Voldgade i Sønderborg var det til gengæld politiet der, fik fuldt udbytte.

Alarmen gik kl. 02:42, hvor en mand brød ind ved at knuse en rude i bagdøren til venteværelset. Han bevægede sig rundt i hele klinikken, men politiet var hurtigt fremme og uden større dramatik kunne anholde en 24-årig mand, der kommer fra Tønder.

– Han forklarede at han, når han har drukket for meget, kan høre sirener. Derfor var han brudt ind for at se, hvad der var galt”, siger Peter Baum fra Sønderborg Politi.

Artiklen fortsætter under annoncen

Politiet er netop begyndt at sætte fokus på hæleri. Det er sådan, at hvis der ikke er aftagere til tyvekoster, så er indbrud ikke besværet værd.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...