Indbrudstyvene har taget hul på ferien

13. oktober 2014 Uncategorized

Det slår aldrig fejl: Når sønderborgerne holder ferie og forlader hus og hjem for en stund – kort som lang -, vækkes områdets indbrudstyve for alvor til live.Politibil blink kun

Denne weekend, hvor starten til efterårsferien gik, blev desværre ingen undtagelse, og vagthavende ved Lokalpolitiet i Sønderborg, Mads Hansson, beretter da også om en travl weekend på indbrudsfronten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mandag middag var der således foreløbig anmeldt syv indbrud, men den liste er næppe komplet og vil givet vokse, efterhånden som feriefolket vender hjem.

Torsdag fra kl. 15 til fredag kl. 11.40: Aabenraavej i Ragebøl. Indbrud i villa, hvor tyven antagelig har anvendt et koben til at brække et vindue op med. Der er stjålet en lyserød sparegris, der indeholdt 2000-3000 kroner.

Fredag kl. 9.00  til 15.15: Alssundvej i Sønderborg. Indbrud i villa. Her er et stuevindue brudt op, og igen er det antageligt sket ved hjælp af et koben. Tyven har stjålet noget så usædvanligt som et kænguruskind og i den mere “almindelige afdeling” en bærbar computer, en iPad og forskellige smykker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fredag kl. 13.00til 16.30: Lejlighed i Stenbjergparken. Her er der meldt tyveri af en bærbar computer, en stationær computer en fladskærm. Der er ikke helt klarhed over, hvordan selve indbruddet er foregået.

Natten til søndag: Vestergade i Augustenborg: Her knuste tyven en rude i en bryggersdør og gennemrodede hele huset. Heller ikke her er ikke klarhed over, hvad der blev stjålet ved indbruddet.

Fredag kl. 10 til søndag kl. 16.20: Elmevej i Vester Sottrup: Igen har gerningsmanden sandsynligvis brugt et koben til at brække et vindue op med. Skabe og skuffer i hele huset er gennemrodet, og heller ikke her er der klarhed over, hvad der er stjålet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Søndag kl. 6.50 til 17.50: Langbrogade i Dybbøl. Her er tyven kommet ind ved at smadre et kældervindue, og igen vides det ikke med sikkerhed, hvad der er stjålet. I dette tilfælde har tyven gjort efterforskningsarbejdet lettere for politiet, idet vedkommende har efterladt både en slikkepind og en juice, som politiet har taget DNA-aftryk af.

Søndag kl. 11.00 til 22.00: Sdr. Landevej i Høruphav. Indbrud i en landejendom. Hele ejendommen er gennemrodet, og politiet har ikke fået en opgørelse over, hvad der er stjålet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk