Infomøde: Derfor skal kaserneområdet fredes

12. august 2013 Uncategorized

Onsdag klokken 17 er der infomøde om grundene til det rigtige i at frede kasernens øvelsesterræn på Kær Vestermark. Mødet finder sted på Sergentskolen.

Værten er Danmarks Naturfredningsforening, der har bestemt sig for at rejse en fredningssag.

Politiets Hundeforening bruger Kær Vestermark, når der trænes.

– Vi vil komme med vores synspunkter og opfordrer andre til at gøre det samme, lyder det fra Danmarks Naturfredning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmarks Natur fredningsforenings sekretariat kommer med fredningsleder Birgitte Ingrish og bestyrelsen for Sønderborgafdelingen. Byrådet er inviteret og man opfordrer andre grønne foreninger fra området til også at komme.

Danmarks Naturfredningsforening ønsker at holde øvelsesterrænnet fri for nybyggeri, så de nuværende civile brugere fortsat kan bruge området.

– Der er mange gode naturoplevelser at hente og de vil gå tabt, hvis der bygges i området, siger Danmarks Naturfredningsforening.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 REGIONALT, Debat

Debat: Sønderborg bør satse på 100 procent grøn fjernvarme

26. september 2022 REGIONALT

Marianne Karlberg, Spidskandidat for Frie Grønne, Sydjyllandskredsen, skriver: Sønderborg Kommune har fuld fart på planerne om at udrulle fjernvarme i store dele af kommunen. Det giver rigtig god mening – klimakrisen, stigende energipriser og krigens rasen i Ukraine byder os at sætte turbo på at finde alternativer til vores olie- og gasfyr. Sønderborg Kommune har faktisk […]

Læs mere...