Infomøde: Derfor skal kaserneområdet fredes

12. august 2013 Uncategorized

Onsdag klokken 17 er der infomøde om grundene til det rigtige i at frede kasernens øvelsesterræn på Kær Vestermark. Mødet finder sted på Sergentskolen.

Værten er Danmarks Naturfredningsforening, der har bestemt sig for at rejse en fredningssag.

Politiets Hundeforening bruger Kær Vestermark, når der trænes.

– Vi vil komme med vores synspunkter og opfordrer andre til at gøre det samme, lyder det fra Danmarks Naturfredning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Danmarks Natur fredningsforenings sekretariat kommer med fredningsleder Birgitte Ingrish og bestyrelsen for Sønderborgafdelingen. Byrådet er inviteret og man opfordrer andre grønne foreninger fra området til også at komme.

Danmarks Naturfredningsforening ønsker at holde øvelsesterrænnet fri for nybyggeri, så de nuværende civile brugere fortsat kan bruge området.

– Der er mange gode naturoplevelser at hente og de vil gå tabt, hvis der bygges i området, siger Danmarks Naturfredningsforening.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...