Ingen jul på Hertugslottet i år

1. maj 2020 Augustenborg

Jul på Hertugslottet i Augustenborg var en stor succes i 2019 – Julekomiteen blev overvældet af den megen ros og de mange gode input fra både besøgende og udstillere!

“Vi havde glædet os til at komme i gang med planlægningen af årets julemarked”, fortæller Birger Larsen, der er primus motor i Julekomiteen.

“Men vi er blevet enige om, at en aflysning er den bedste og eneste løsning, som tingene ser ud nu”, siger han i en pressemeddelelse. Årsagerne til aflysningen er den ukendte fremtid med COVID-19-restriktioner og risikoen for en opblussen af virus i efteråret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jul på Hertugslottet skulle have foregået den 20.-22. november. Julekomiteen ser i stedet frem til slutningen af november 2021, hvor julemarkedet forventes af være tilbage igen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Kultur, Nordborg

Nordborg Kirke: Festlig gudstjeneste med herlig spillemandsmusik og sang

16. oktober 2021 Kultur

Kom og oplev en festlig gudstjeneste, som bliver fyldt med folkemusik og sang. De Nordalsiske spillemænd spiller op, Linak-koret og solister fra Sønderjysk Pigekor synger for. Vores præst, Sophie Lønne Reil Hundebøll, vil både læse og synge teksterne, skriver kirkens organist til SønderborgNYT. Det hele finder sted i Nordborg kirke, søndag den 31. oktober kl. […]

Læs mere...