Ingen jul på Hertugslottet i år

1. maj 2020 Augustenborg

Jul på Hertugslottet i Augustenborg var en stor succes i 2019 – Julekomiteen blev overvældet af den megen ros og de mange gode input fra både besøgende og udstillere!

“Vi havde glædet os til at komme i gang med planlægningen af årets julemarked”, fortæller Birger Larsen, der er primus motor i Julekomiteen.

“Men vi er blevet enige om, at en aflysning er den bedste og eneste løsning, som tingene ser ud nu”, siger han i en pressemeddelelse. Årsagerne til aflysningen er den ukendte fremtid med COVID-19-restriktioner og risikoen for en opblussen af virus i efteråret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jul på Hertugslottet skulle have foregået den 20.-22. november. Julekomiteen ser i stedet frem til slutningen af november 2021, hvor julemarkedet forventes af være tilbage igen.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...