Inner Wheel deler støttekroner ud

8. november 2018 Sønderborg

Forleden besøgte Sønderborg Inner Wheel Kirkens Korshær og hørte om det store arbejde, som både ansatte og rigtig mange frivillige gør for nogle af de mest udsatte borgere i Sønderborg.

Kirkens Korshærs nyeste tiltag i Sønderborg er Huset Alma, som er et bosted til unge hjemløse i alderen 18-35 år med ingen eller et lettere misbrug og med ønsket om forandring.

Inner Wheel’s formål er blandt andet at fremme sandt venskab, at fremme hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse. I den ånd har vi besluttet at årets donation skal gå til Huset Alma og til at forsøde tilværelsen for Almas beboere, skriver Inner Wheel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover den lokale donation har Inner Wheel Danmark doneret i alt 177400 kroner til LOKK, Landsorganisation af kvindekrisecentre. Det er det beløb, som alle Inner Wheel klubber i Danmark gennem et helt år har indsamlet.

LOKK arbejder intenst på at forbedre vilkårene både for de voldsramte kvinder og børn, der kommer på landets kvindekrisecentre, og for dem, der vælger at komme ud af volden på anden vis. De vil blandt andet arbejde for at få psykologhjælp til kvinderne samt for bedre mulighed for ambulant rådgivning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formanden for LOKK, Niels Christian Barkholt, fortæller, hvor vanskeligt det er at slippe ud af voldens greb, hvorfor det er yderst vigtigt med et helt specielt fokus på området.

I Inner Wheel er vi stolte af at kunne hjælpe LOKK, så at de er med til at forbedre vilkårene for de over 38.000 børn og kvinder, der er udsat for vold i Danmark.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...