Jan Rytkjær Callesen: Adressen på den nye politiskole kommer indenfor to uger

3. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den nye politiskole vest for Storebælt står først klar i 2019 eller 2020. Det siger justitsminister Søren Pind til Politiforbundets fagblad Dansk Politi.

Jan Rytkjær Callesen vil igen huske parterne bag den nye politiskole på Sønderborgs flotte tilbud.

Jan Rytkjær Callesen vil igen huske parterne bag den nye politiskole på Sønderborgs flotte tilbud.

“Mit håb er, at den er klar i løbet af 2019, men det er kompliceret, så måske bliver det først i 2020”, siger Søren Pind.

Den nye skole skulle efter planen have stået færdig i 2018.

“Når justitsminister Søren Pind mener, det har lange udsigter, inden vi har en ny politiskole, så kan det kun skyldes, at det tager tid at bygge nyt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvilken kommune, den placeres i, bliver bestemt under Finanslovsforhandlingerne”, siger Jan Rytkjær Callesen, der mandag vil tage fat i de involverede politikere.

“Jeg skal du huske dem på, at vi i Sønderborg har tilbudt at bygge både en splinterny politiskole og et helt nyt og moderne arresthus”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

“I de papirer, vi har i Dansk Folkeparti, står der, at vi skal placere politiskolen under Finanslovsforhandlingerne og de skal jo være på plads midt i måneden”, siger Jan Rytkjær Callesen,  der vil gøre sit for, at der bliver sagt ja tak til det tilbud, som byrådet i Sønderborg er kommet med.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 

 .

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Kommunes tilladelse til biogasanlæg i Kværs er ophævet

19. april 2021 Erhverv

Miljø- og Fødevareklagenævnet har truffet afgørelse efter miljøbeskyttelsesloven og ophæver Sønderborg Kommunes afgørelse af 27. juni 2019 om miljøgodkendelse og VVM-tilladelse for opførelse og drift af et biogasanlæg i Kværs og hjemviser sagen til fornyet behandling. Miljø- og Fødevareklagenævnets afgørelse er endelig og kan ikke indbringes for anden administrativ myndighed. ”Vi modtog fredag afgørelsen fra […]

Læs mere...