Jan Rytkjær Callesen: Adressen på den nye politiskole kommer indenfor to uger

3. november 2016 Politik

Den nye politiskole vest for Storebælt står først klar i 2019 eller 2020. Det siger justitsminister Søren Pind til Politiforbundets fagblad Dansk Politi.

“Mit håb er, at den er klar i løbet af 2019, men det er kompliceret, så måske bliver det først i 2020”, siger Søren Pind.

Den nye skole skulle efter planen have stået færdig i 2018.

“Når justitsminister Søren Pind mener, det har lange udsigter, inden vi har en ny politiskole, så kan det kun skyldes, at det tager tid at bygge nyt. Hvilken kommune, den placeres i, bliver bestemt under Finanslovsforhandlingerne”, siger Jan Rytkjær Callesen, der mandag vil tage fat i de involverede politikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg skal du huske dem på, at vi i Sønderborg har tilbudt at bygge både en splinterny politiskole og et helt nyt og moderne arresthus”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

“I de papirer, vi har i Dansk Folkeparti, står der, at vi skal placere politiskolen under Finanslovsforhandlingerne og de skal jo være på plads midt i måneden”, siger Jan Rytkjær Callesen,  der vil gøre sit for, at der bliver sagt ja tak til det tilbud, som byrådet i Sønderborg er kommet med.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk