Jan Rytkjær Callesen: Adressen på den nye politiskole kommer indenfor to uger

3. november 2016 Politik
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den nye politiskole vest for Storebælt står først klar i 2019 eller 2020. Det siger justitsminister Søren Pind til Politiforbundets fagblad Dansk Politi.

Jan Rytkjær Callesen vil igen huske parterne bag den nye politiskole på Sønderborgs flotte tilbud.

Jan Rytkjær Callesen vil igen huske parterne bag den nye politiskole på Sønderborgs flotte tilbud.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mit håb er, at den er klar i løbet af 2019, men det er kompliceret, så måske bliver det først i 2020”, siger Søren Pind.

Den nye skole skulle efter planen have stået færdig i 2018.

“Når justitsminister Søren Pind mener, det har lange udsigter, inden vi har en ny politiskole, så kan det kun skyldes, at det tager tid at bygge nyt. Hvilken kommune, den placeres i, bliver bestemt under Finanslovsforhandlingerne”, siger Jan Rytkjær Callesen, der mandag vil tage fat i de involverede politikere.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg skal du huske dem på, at vi i Sønderborg har tilbudt at bygge både en splinterny politiskole og et helt nyt og moderne arresthus”, siger Jan Rytkjær Callesen til SønderborgNYT.

“I de papirer, vi har i Dansk Folkeparti, står der, at vi skal placere politiskolen under Finanslovsforhandlingerne og de skal jo være på plads midt i måneden”, siger Jan Rytkjær Callesen,  der vil gøre sit for, at der bliver sagt ja tak til det tilbud, som byrådet i Sønderborg er kommet med.

 

Artiklen fortsætter under annoncen

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...