Jasmin Hafaidh fra Nordborg er nordisk mester i Taekwondo

2. februar 2016 Nordborg

Jasmin Hafaidh fra Nordborg Taekwondo Klub har vundet guld, og dermed titlen som Nordisk Mester ved de

” width=”300″ height=”169″ /> Kim Nørskov og Jasmin Hafaidh.

Nordiske Mesterskaber i kamp i vægtklassen +68kg. Det store internationale stævne fandt sted forleden i Fredericia.

Jasmin Hafaidh  kæmper normalt i vægtklassen  under 68kg. men da der kun var tilmeldt en deltager i +68kg. klassen, rykkede både Jasmin og Chrissie Labrakis fra Sverige en vægtklasse op, skriver Nordborg Taekwondoklub i en pressemeddelelse.

Jasmin Hafaidhs første modstander blev netop Chrissie Labrakis fra Sverige. Den kamp vandt Jasmin Hafaidh overlegent med cifrene 17-2. En så stor føring medfører en sejr på teknisk knockout, til Jasmin.

Hermed var finalepladsen sikret.

I finalen var modstanderen Natalie R. Lauridsen fra Brande. Denne kamp vandt Jasmin med 6-2. Hermed var guldet og titlen som Nordisk Mester i hus.

Stolt træner

Kim Nørskov, der er Jasmin Hafaidhs  daglige træner er utrolig stolt af Jasmin og resultatet. Han udtaler, at Jasmin Hafaidh er i rivende udvikling. Hendes tekniske formåen, overblik og indlevelse i kampene bliver bare bedre og bedre. Kondien og styrken er i top, og hun er utrolig fokuseret i kampene. Alt dette lagt sammen, baner vejen for mange store fremtidige bedrifter.

Stille pige

Når Jasmin Hafaidh er i taekwondotøjet, så er hun ikke længere en stille 15-årig

Når Jasmin Hafaidh er i Taekwondo-tøjet, så er hun ikke længere en stille 15-årig

Når man møder Jasmin Hafaidh  uden for klubben, ser man en smuk ung, og lidt genert 15-årig pige, der aldrig sætter sig selv i fokus. Denne attitude er blæst væk, så snart hun kommer i træningstøjet. Her er hun målrettet og hårdt sparkende.  Noget hendes træner Kim Nørskov har fået at mærke flere gange. Hun træner indædt for at nå sine mål om at komme til tops både nationalt og internationalt indenfor Taekwondoen. Hun tilsidesætter alt, bortset fra lektierne, for at træne både i Nordborg Taekwondo Klub, og det elitecenter hun er tilknyttet i Aarhus. Med titlen som nordisk mester er endnu en milepæl nået.

Hele Nordborg Taekwondo Klub ønsker både Jasmin og Kim tillykke med det super flotte resultat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk