Jasmin Hafaidh fra Nordborg er nordisk mester i Taekwondo

2. februar 2016 Nordborg

Jasmin Hafaidh fra Nordborg Taekwondo Klub har vundet guld, og dermed titlen som Nordisk Mester ved de

Kim Nørskov og Jasmin Hafaidh.

Kim Nørskov og Jasmin Hafaidh.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nordiske Mesterskaber i kamp i vægtklassen +68kg. Det store internationale stævne fandt sted forleden i Fredericia.

Jasmin Hafaidh  kæmper normalt i vægtklassen  under 68kg. men da der kun var tilmeldt en deltager i +68kg. klassen, rykkede både Jasmin og Chrissie Labrakis fra Sverige en vægtklasse op, skriver Nordborg Taekwondoklub i en pressemeddelelse.

Jasmin Hafaidhs første modstander blev netop Chrissie Labrakis fra Sverige. Den kamp vandt Jasmin Hafaidh overlegent med cifrene 17-2. En så stor føring medfører en sejr på teknisk knockout, til Jasmin.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hermed var finalepladsen sikret.

I finalen var modstanderen Natalie R. Lauridsen fra Brande. Denne kamp vandt Jasmin med 6-2. Hermed var guldet og titlen som Nordisk Mester i hus.

Stolt træner

Kim Nørskov, der er Jasmin Hafaidhs  daglige træner er utrolig stolt af Jasmin og resultatet. Han udtaler, at Jasmin Hafaidh er i rivende udvikling. Hendes tekniske formåen, overblik og indlevelse i kampene bliver bare bedre og bedre. Kondien og styrken er i top, og hun er utrolig fokuseret i kampene. Alt dette lagt sammen, baner vejen for mange store fremtidige bedrifter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stille pige

Når Jasmin Hafaidh er i taekwondotøjet, så er hun ikke længere en stille 15-årig

Når Jasmin Hafaidh er i Taekwondo-tøjet, så er hun ikke længere en stille 15-årig

Artiklen fortsætter under annoncen

Når man møder Jasmin Hafaidh  uden for klubben, ser man en smuk ung, og lidt genert 15-årig pige, der aldrig sætter sig selv i fokus. Denne attitude er blæst væk, så snart hun kommer i træningstøjet. Her er hun målrettet og hårdt sparkende.  Noget hendes træner Kim Nørskov har fået at mærke flere gange. Hun træner indædt for at nå sine mål om at komme til tops både nationalt og internationalt indenfor Taekwondoen. Hun tilsidesætter alt, bortset fra lektierne, for at træne både i Nordborg Taekwondo Klub, og det elitecenter hun er tilknyttet i Aarhus. Med titlen som nordisk mester er endnu en milepæl nået.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hele Nordborg Taekwondo Klub ønsker både Jasmin og Kim tillykke med det super flotte resultat.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. august 2022 Politik, Sønderborg

Et skridt tættere på at flere af kommunens biler kører på el

13. august 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts Handleplan for grøn omstilling af persontransport. Et af tiltagene handler om at kommunen skifter benzin- og dieselbiler ud med elbiler. På onsdag skal Økonomiudvalget gerne nikke til udrulningsplanen. I forhold til at få sat ladestationer op, så forelægges sagen til Teknik-, By og Boligudvalgets beslutning, idet der er […]

Læs mere...