Jens Christian Hansen fra Nord-Als Boldklub har fået sølvnålen

3. februar 2023 Nordborg
Jens Christian Hansen og Nord-Als Boldklubs formand Frank Andersen. Privat foto
Jens Christian Hansen og Nord-Als Boldklubs formand Frank Andersen. Privat foto

I forbindelse med Nord-Als Boldklubs generalforsamling forleden fik Jens Christian Hansen overrakt DBU Jyllands sølvnål.

Æresbevisningen kan tildeles ved mindst 15 års frivilligt arbejde som træner eller leder i fodboldklubber og det kan Jens Christian Hansen med lethed mønstre. Allerede i 1992 blev han valgt ind Nord-Als Boldklubs bestyrelse, og ti år senere blev han formand, skriver Nord-Als Boldklub.

Han sad på den post i hele 11 år, og dermed er han den længst siddende formand i klubbens godt 50-årige historie. I dag er Jens Christian Hansen formand for DBU Jyllands kreds 4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jens Christian Hansen har gennem årene bestridt forskellige andre poster i Nord-Als Boldklub. Han har bl.a. været formand for sponsorudvalget, og han har også været træner for klubbens seniorherrer. Han er i det hele taget en rigtig NBer, der igennem hele sit liv har været aktiv fodboldspiller i klubben med bl.a. 19 sæsoner på klubben 1. hold.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...