Jernheste sikrer auktions-kroner til En god jul for alle

6. juni 2013 Uncategorized

Hvert år op til jul er der en skare frivillige, der samler både penge og gaver ind, der kan gives til trængte børnefamilier.

Kent Nissen i Fri BikeShop sætter børnecykler på velgørenhedsauktion.

– Og det synes vi er en god sag, som vi gerne vil støtte, siger ejeren af Fri BikeShop i Sønderborg Kent Nissen, der endnu en gang er hovedmanden ved Cykelringridningen i årets Ringriderfest.

– Når cykelringridningen slutter, så holder vi auktion over en række børnecykler fra Everton og Kildemoes. Hver en krone, der kommer ind, bliver givet til En god jul for alle, siger Kent Nissen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Altså er der en god chance for at få fat på en kvalitetscykel til fornuftig pris, siger Jens Michael Damm, der er med i ringridernes presse- og sponsorkorps.

Børn kan tilmeldes Cykelringridningen online:

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...