Jørgen Jørgensen: Jeg stemmer ja

16. maj 2014 Politik

EU-kandidat Jørgen Jørgensen, SF, skriver:

Jeg stemmer JA til EU. Jeg stemmer JA til patentsamarbejdet. Jeg stemmer JA til EU som et fredsprojekt, men også JA til et samarbejde hvor foreløbig 28 lande arbejder sammen om at varetage de europæiske værdier og interesse i en stadig mere konkurrencepræget globaliseret verden. Og jeg stemmer på en SF kandidat, for at sikre at den sociale og grønne dagsorden bliver styrket i det nye EU parlament.

Jørgen Jørgensen stiller op som kandidat.

Jørgen Jørgensen stiller op som kandidat.

Artiklen fortsætter under annoncen

Er alt godt i EU?

Nej da. Alt er jo heller ikke godt i Danmark. Men på samme måde som der foregår en demokratisk og politisk kamp på Christiansborg, på samme måde er EU også en politisk kampplads mellem forskellige holdninger og interesser.

Det er stærkt bekymrende, at de borgerlige partier har indledt en negativ kampagne mod EU, hvor de skaber fjendebilleder om østarbejdere, der kommer med ét formål: at misbruge vores velfærdssystem.

Jeg har endnu ikke mødt en eneste ”velfærdsturist”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig skal social dumping bekæmpes. I Danmark skal der arbejdes efter danske overenskomster. EU er ikke og skal ikke være en social union.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Statsministeren udskriver folketingsvalg – her er de lokale kandidater

5. oktober 2022 FV22

Statsminister Mette Frederiksen har netop udskrevet folketingsvalg og valgdagen er sat til den 1. november. I Sønderborg Kommune stiller seks lokale folketingskandidater op: Tidligere minister og nuværende folketingsmedlem Benny Engelbrecht stiller op for Socialdemokratiet, Byrådsmedlem Bo Kleis Christensen stiller op for Nye Borgerlige, Chris Preuss stiller op for Venstre, Dorthe Wildt stiller op for Liberal […]

Læs mere...