Jørn Lehmann er næstformand i Samordningsudvalget

21. januar 2014 Politik

Efter regionsrådsmødet mandag, var der konstituering i Samordningsudvalget – udvalget der bl.a. koordinerer samarbejdet mellem kommunerne og regionsrådet.

Jørn Lehmann vil arbejde for mere fokus på mennesker end på penge.

Jørn Lehmann vil arbejde for mere fokus på mennesker end på penge.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg blev valgt som næstformand. Et af de første områder jeg vil sætte i fokus er et tættere samarbejde om udskrivning af patienter – især indenfor psykiatrien – og kommunernes jobcentre. Derigennem håber jeg at der samlet vil blive mere fokus for fremtidige jobmuligheder for denne gruppe borgere, således at de efter udskrivning ikke fastlåses på sygedagpenge men derimod hurtigst muligt sluses tilbage på arbejdsmarkedet, siger Jørn Lehmann fra Socialdemokraterne i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men det kræver også en betydelig mere fleksibel og medmenneskelig indstilling fra både arbejdsgivere og arbejdstagere, især overfor borgere med psykiske problemer.

– For mig skal det enkelte menneske ikke alene måles på økonomi. Menneskelige værdier bør også inddrages. Ellers får vi et koldt samfund, der udelukkende fokusere på penge, siger Jørn Lehmann.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...