John Lohff: Aase Nyegaard er vist ikke på vej med et parti-skifte

15. november 2013 Uncategorized

Regionsrådsmedlem John Lohff, Konservative, skriver:

På Sønderborg Nyt ser jeg et læserbrev, hvor der spørges, om borgmester Aase Nyegaard er på vej over til De Konservative, idet hun og tidligere borgmester John Solkær Pedersen har anbefalet, at man til regionsrådsvalget stemmer på mig.

For det første er jeg ikke vidende om at et partiskifte skulle være på trapperne. Jeg tror det ikke. For det andet tror og håber jeg på, at de to anbefaler mig, fordi de ved, hvad jeg står for.

Artiklen fortsætter under annoncen

John Lohff fortæller, hvorfor vi skal stemme lokalt til Regionsrådsvalget.

John Lohff fortæller, hvorfor vi skal stemme lokalt til Regionsrådsvalget.

Iøvrigt er jeg både glad for og stolt over deres støtte.

Artiklen fortsætter under annoncen

I mit valgoplæg har jeg blandt andet skrevet, at jeg har 4 prioritetsområder for den kommende 4-årige periode i regionsrådet.

Områderne er:

  1. Et sammenhængende sundhedssystem i hele regionen. Sygehuse – Praksissektor – Kommuner.
  2. Iværksætteri og de infrastrukturelle forhold i hele regionen.
  3. En fast forbindelse Fyn – Als.
  4. Udvikling af grænsesamarbejdet og udvikling af det Sønderjyske Trekantområde Flensburg – Sønderborg – Aabenraa.
  5. Artiklen fortsætter under annoncen

Ud over dette, har vi fra Konservativ side kørt en kampagne der går på opbakning til familielæge-systemet. Det vil man kunne se mere om i medierne herunder tv i de kommende dage.

John Lohff satser på fire år mere i Regionsrådet

Afslutningsvis vil jeg komme med en opfordring: Stem Sønderjysk – stem lokalt og personligt, fordi vi alle ved, hvor vigtigt det er for Sønderborg at være repræsenteret i Vejle med regionsrådsmedlemmer. Havde Willy Sahl (S), John Hyrup Jensen (SF) og jeg ikke siddet der i den nuværende periode, var vi blevet kørt over mange gange af flertal fra Esbjerg, Trekantområdet eller fra Fyn.

Artiklen fortsætter under annoncen

Specialsygehuset, energi-effektiviseringsklyngen, penge til Als- Fyn forbindelsen, den præhospitale indsats, sundhedshus i Nordborg  etc., etc. ville ikke have haft megen bevågenhed, såfremt vi ikke havde haft lokale repræsentanter i rådet.

Derfor: En stemme på Tage Petersen (V), Jørn Lehmann Petersen (S), undertegnede eller en anden lokal vil være det rigtige sted at sætte krydset.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juni 2022 Tour de France, Sønderborg

Tour de France: Hvem skal overrække den gule trøje i Sønderborg?

28. juni 2022 Tour de France

Når Tour de France-feltet er kommet over målstregen på Augustenborg Landevej på søndag, så skal dagens vinder og også rytterne med de attraktive trøjer – den gule, den grønne, den prikkede og den hvide – hædres. Selvom der kun er få dage til Tour de France kommer til Sønderborg, så er det endnu ikke offentliggjort, […]

Læs mere...