Jørn Lehmann: Endelig nogle konkrete arbejdsmarkedstiltag

23. oktober 2013 Politik
Jørn Lehmann kom glad hjem fra politisk udvalgsmøde.

Jørn Lehmann kom glad hjem fra politisk udvalgsmøde.

Læserindlæg fra Jørn Lehmann, Socialdemokraterne:

Jørn Lehmann skriver efter tirsdagens møde i Arbejdsmarkedsudvalget, at en opfølgning viser, der er 7 mio. i uforbrugte midler. Direktionens indstilling var at de alle skulle i den store fælles kasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men et enigt udvalg indstiller i stedet at reservere 3 mio. kr til et længere uddannelsesforløb for ufaglærte ledige, at der til ledige med psykiske problemer udvikles jobtilbud baseret på få timer i starten og med mentorstøtte og endelig et cykel-langt-projekt til unge med særlige problemstillinger.

Endelig konkrete arbejdspolitiske tiltag. Jeg håber Økonomiudvalg og senere Byråd vil bakke op om en aktiv indsats for udsatte grupper i stedet for at lægge pengene passivt i kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. juni 2021 112, Sønderborg

Brand på forbrændingen

24. juni 2021 112

Torsdag formiddag rykkede Brand og Redning ud til en melding om en såkaldt industribrand på Vestermark i Sønderborg. “Det var på forbrændingen, hvor det viste sig, der var gået ild i noget affald udenfor den bygning, hvor det skulle ind og brændes af”, siger indsatsleder Bo Jacobsen fra Sønderborg Brand og Redning. Fordi meldingen løs […]

Læs mere...