Jørn Lehmann: Endelig nogle konkrete arbejdsmarkedstiltag

23. oktober 2013 Politik
Jørn Lehmann kom glad hjem fra politisk udvalgsmøde.

Jørn Lehmann kom glad hjem fra politisk udvalgsmøde.

Læserindlæg fra Jørn Lehmann, Socialdemokraterne:

Jørn Lehmann skriver efter tirsdagens møde i Arbejdsmarkedsudvalget, at en opfølgning viser, der er 7 mio. i uforbrugte midler. Direktionens indstilling var at de alle skulle i den store fælles kasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men et enigt udvalg indstiller i stedet at reservere 3 mio. kr til et længere uddannelsesforløb for ufaglærte ledige, at der til ledige med psykiske problemer udvikles jobtilbud baseret på få timer i starten og med mentorstøtte og endelig et cykel-langt-projekt til unge med særlige problemstillinger.

Endelig konkrete arbejdspolitiske tiltag. Jeg håber Økonomiudvalg og senere Byråd vil bakke op om en aktiv indsats for udsatte grupper i stedet for at lægge pengene passivt i kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Sport, Sydals

78 ryttere kæmper om medaljerne i Ulkebøl-Hørup Ringridning

26. juni 2022 Sport

Der er 78 ryttere, som dyster i Ulkebøl-Hørup Ringridning, der foregår på pladsen foran Hotel Baltic i Høruphav  – og antallet kalder formanden for fint. ”78 ryttere er fint, fordi det betyder, vi kun har mistet 22 siden Corona stoppede os”, siger formand Bent Christensen til SønderborgNYT. Han fortæller, det er hans første år som […]

Læs mere...