Jørn Lehmann: Endelig nogle konkrete arbejdsmarkedstiltag

23. oktober 2013 Politik
Jørn Lehmann kom glad hjem fra politisk udvalgsmøde.

Jørn Lehmann kom glad hjem fra politisk udvalgsmøde.

Læserindlæg fra Jørn Lehmann, Socialdemokraterne:

Jørn Lehmann skriver efter tirsdagens møde i Arbejdsmarkedsudvalget, at en opfølgning viser, der er 7 mio. i uforbrugte midler. Direktionens indstilling var at de alle skulle i den store fælles kasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men et enigt udvalg indstiller i stedet at reservere 3 mio. kr til et længere uddannelsesforløb for ufaglærte ledige, at der til ledige med psykiske problemer udvikles jobtilbud baseret på få timer i starten og med mentorstøtte og endelig et cykel-langt-projekt til unge med særlige problemstillinger.

Endelig konkrete arbejdspolitiske tiltag. Jeg håber Økonomiudvalg og senere Byråd vil bakke op om en aktiv indsats for udsatte grupper i stedet for at lægge pengene passivt i kassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...