Juhls Bolighus satte luksus under hammeren

27. november 2015 Sønderborg
Thomas Helveg støtter også Scleroseforeningen.

Thomas Helveg støtter også Scleroseforeningen.

Frem mod Black Friday har Juhls Bolighus haft travlt med at lokke leverandørerne til at sætte en flot række luksus-varer under hammeren og give hele indtægten væk til Scleroseforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi kører på cykelholdet “Cykelnerven”, hvor vi får en god oplevelse, som vi betaler for. På den måde er vi med til at støtte Scleroseforeningen”, siger den fynske fodboldstjerne Thomas Helveg, der sammen med nogle cyklevenner og auktionarius havde taget turen til Sønderborg for at bakke op om Juhls Bolighus og Scleroseforeningen.

SønderborgNYT så kun en brøkdel af hammerslagene, men kan konstatere, at der kom gode bud, der ramte præcis, hvor det er interessant for både den glade køber og Scleroseforeningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

En heldig køber fik sig en toiletbørste for 1000 kroner – og det er 600 kroner under pris.

Og der er ikke tale om, at den med jævne mellemrum skal en tur gennem opvaskemaskinen eller erstattes af en ny.

“Børstehovedet kan skiftes”, siger bolighusejeren.

billede

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
31. juli 2021 COVID-19, REGIONALT

Corona: Nye regler ved indrejse i Tyskland

31. juli 2021 COVID-19

Fra søndag skal alle lade sig teste, før de rejser ind i Tyskland, hvis de ikke er vaccineret eller er kommet sig over en corona-infektion. Det siger den tyske sundhedsminister, Jens Spahn, til Flensborg Avis. I al hast vedtog den tyske regering fredag nye, skrappe krav i forbindelse med indrejse, oplyser forbundsregeringens stedfortrædende talsmand, Ulrike […]

Læs mere...