Julehygge i Jollmandsgaarden

7. december 2013 Frivillige

Tekst & Foto: Carl Erik Rasmussen

Lørdagen igennem strømmede mange mennesker til den smukke gennemrestaurede Jollmands Gaard i Holm for at opleve god gammeldags julehygge.

Jørgen Sarsgaard i sit "billetkontor".

Jørgen Sarsgaard i sit “billetkontor”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøgende blev mødt af den 90-årige spasmager Jørgen Sarsgaard, en af ildsjælene bag det store arbejde med at restaurere den gamle gård, som siddende i sin bil på gårdspladsen tog imod de besøgende og indkasserede entreen kr. 20.- , og der blev udvekslet mange sjove og lune replikker.
Overalt i den smukke gamle gård blev der arbejdet med alskens former for husflid. Der blev bagt, lavet håndarbejde, drejet træ og udstillet glasting, og ude på gårdspladsen sørgede den gæve julemand i skikkelse af Arne Asmussen for at give gæsterne gode tips, om hvor de skulle søge hen for at opleve alt bedst muligt.
Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev solgt juletræer og pyntegran til yderst rimelige priser, og i den lune og hyggelige cafe var der løbende bænket mange gæster, som nød det gode bagværk til en dejlig kop kaffe eller the.
I cafeen kunne besøgende opleve en lang række klip fra Jollmandsgårdens restaurering.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. september 2022 Samfund, Sønderborg

Kommunen er begyndt på at skrue ned for varmen

27. september 2022 Samfund

I sidste uge begyndte Sønderborg Kommunes Drift & Service-afdeling på arbejdet med at skrue ned for temperaturen til 19 grader i kommunale bygninger som kontorbygninger, folkeskoler og sfo’er. Det kan derfor være en god idé, at give børn i folkeskoler og sfo’er en ekstra trøje og et par tykke sokker eller hjemmesko med i løbet […]

Læs mere...