Julehygge i Jollmandsgaarden

7. december 2013 Frivillige

Tekst & Foto: Carl Erik Rasmussen

Lørdagen igennem strømmede mange mennesker til den smukke gennemrestaurede Jollmands Gaard i Holm for at opleve god gammeldags julehygge.

Jørgen Sarsgaard i sit "billetkontor".

Jørgen Sarsgaard i sit “billetkontor”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøgende blev mødt af den 90-årige spasmager Jørgen Sarsgaard, en af ildsjælene bag det store arbejde med at restaurere den gamle gård, som siddende i sin bil på gårdspladsen tog imod de besøgende og indkasserede entreen kr. 20.- , og der blev udvekslet mange sjove og lune replikker.
Overalt i den smukke gamle gård blev der arbejdet med alskens former for husflid. Der blev bagt, lavet håndarbejde, drejet træ og udstillet glasting, og ude på gårdspladsen sørgede den gæve julemand i skikkelse af Arne Asmussen for at give gæsterne gode tips, om hvor de skulle søge hen for at opleve alt bedst muligt.
Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev solgt juletræer og pyntegran til yderst rimelige priser, og i den lune og hyggelige cafe var der løbende bænket mange gæster, som nød det gode bagværk til en dejlig kop kaffe eller the.
I cafeen kunne besøgende opleve en lang række klip fra Jollmandsgårdens restaurering.
Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Borgmesteren har gennem fire år formået at samle hele Byrådet

28. september 2021 KV21

Byrådsmedlem Jan Prokopek Jensen, skriver: Her fra mig er der stor ros til alle byrådets partier for at lykkes med at indgå et budgetforlig i et godt samarbejde for fjerde gang i denne byrådsperiode – og endda i et valgår. Det er imponerende, fire budgetforlig ud af fire mulige. I sidste valgkamp blev det fra […]

Læs mere...

RESERVER PLADS NU PÅ TLF. 30 89 15 49