Julehygge i Jollmandsgaarden

7. december 2013 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

Tekst & Foto: Carl Erik Rasmussen

Lørdagen igennem strømmede mange mennesker til den smukke gennemrestaurede Jollmands Gaard i Holm for at opleve god gammeldags julehygge.

Jørgen Sarsgaard i sit "billetkontor".

Jørgen Sarsgaard i sit “billetkontor”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Besøgende blev mødt af den 90-årige spasmager Jørgen Sarsgaard, en af ildsjælene bag det store arbejde med at restaurere den gamle gård, som siddende i sin bil på gårdspladsen tog imod de besøgende og indkasserede entreen kr. 20.- , og der blev udvekslet mange sjove og lune replikker.
Overalt i den smukke gamle gård blev der arbejdet med alskens former for husflid. Der blev bagt, lavet håndarbejde, drejet træ og udstillet glasting, og ude på gårdspladsen sørgede den gæve julemand i skikkelse af Arne Asmussen for at give gæsterne gode tips, om hvor de skulle søge hen for at opleve alt bedst muligt.
Artiklen fortsætter under annoncen

Der blev solgt juletræer og pyntegran til yderst rimelige priser, og i den lune og hyggelige cafe var der løbende bænket mange gæster, som nød det gode bagværk til en dejlig kop kaffe eller the.
I cafeen kunne besøgende opleve en lang række klip fra Jollmandsgårdens restaurering.
Artiklen fortsætter under annoncen

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil bygge til

19. juni 2024 Uncategorized

Rema 1000 på Nørrekobbel vil gerne udvide og det kræver mere plads. “Derfor har de søgt om at købe mere jord af kommunen og vi sætter derfor et areal til salg, som de har har mulighed for at byde på”, siger borgmester Erik Lauritzen efter Økonomiudvalgets møde i dag, onsdag. “Der er en legeplads og […]

Læs mere...