Junior Ferreira spiller i Sct. Marie Kirke i eftermiddag

12. oktober 2019 Kultur

Sct. Marie Kirke åbner dørene klokken 15.30 til en festlig koncertfejring af en af Sønderborgs markante, musikalske personligheder.

Et kendt ansigt i byen og et menneske, der har haft stor indflydelse på Sønderborgs musikalske landskab, både med sin egen musiceren på violin, bratsch og orgel og ved hans undervisning af talrige violinelever på musikskolen.

Den musikalske herre, der er tale om, det er Junior Ferreira, der fylder år i dag og han fejrer samtidig sit 25 års jubilæum som underviser i musikskolen og at det er 30 år siden han flyttede til Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Junior Ferreira underholder og publikum kan glæde sig til et blandet program for både violin og orgel med musik af bl.a. J.S. Bach og Charles de Beriot.

Nogle af Junior Ferreiras dygtigste elever gennem tiden medvirker ved koncerten.

Koncerten begynder klokken 16 og det er gratis at komme ind.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. august 2022 112, Sønderborg

Frivillige brandmænd blev kaldt til brand i Holm

10. august 2022 112

Onsdag eftermiddag blev der ringet 112 fra Ellehave i Holm, hvor der var ild i en halmpresser. “De frivillige brandmænd fra Nordborg og Svenstrup fik hurtigt slukket ilden og der skete kun mindre materielle skader”, siger indsatsleder Jesper Grau til SønderborgNYT. Han tilføjer, at Havnbjerg Frivillige Brandværn også blev tilkaldt, men de blev ikke sat […]

Læs mere...