KærBo inviterer til lotto i brydeklubben Alsia i Damgade

10. juni 2013 Frivillige

Torsdag klokken 18 bliver råbt tal mellem 1 og 90 op i Brydeklubben Alsias lokaler i Damgade. Der spilles om et væld af flotte præmier, som byens forretninger har doneret til Fonden KærBo.

KærBo tjener penge til Afrika.

I vinter besøgte fem beboere fra KærBo øen Attiteti Plantation i Ghana. Øen har 3.000 beboere, men ingen el og kun ringe adgang til vand.

Nu vil KærBo brugergruppe hjælpe ghaneserne med at bygge brønde, donere både til ind- og udsejling fra øen, donere skoleredskaber, værktøj og uddanne beboerne i bl.a. første hjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugergruppen har gang i mange tiltag for at projektet kan lykkes. Et af dem er lottospillet torsdag, hvor alt overskuddet fra aftenen går ubeskåret til velgørenhedsprojektet i Ghana.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
13. maj 2021 KV21, Politik, Gråsten

KV21: XFactor-Emil vil alligevel ikke stille op for Radikale Venstre

13. maj 2021 KV21

Radikale Venstre har tabt deres spidskandidat til Kommunalvalget 2021 i Sønderborg, fordi Emil Wismann Kirkebæk-Jensen netop har trukket sit kandidatur. “Det er brandærgerligt, fordi Sønderborg har brug for en stærk radikal stemme i byrådet, som kan være garant for en sund økonomi, skøn natur og mere tillid til de kommunalt ansatte”, siger formand Anders Sonne […]

Læs mere...