KærBo inviterer til lotto i brydeklubben Alsia i Damgade

10. juni 2013 Frivillige

Torsdag klokken 18 bliver råbt tal mellem 1 og 90 op i Brydeklubben Alsias lokaler i Damgade. Der spilles om et væld af flotte præmier, som byens forretninger har doneret til Fonden KærBo.

KærBo tjener penge til Afrika.

I vinter besøgte fem beboere fra KærBo øen Attiteti Plantation i Ghana. Øen har 3.000 beboere, men ingen el og kun ringe adgang til vand.

Nu vil KærBo brugergruppe hjælpe ghaneserne med at bygge brønde, donere både til ind- og udsejling fra øen, donere skoleredskaber, værktøj og uddanne beboerne i bl.a. første hjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugergruppen har gang i mange tiltag for at projektet kan lykkes. Et af dem er lottospillet torsdag, hvor alt overskuddet fra aftenen går ubeskåret til velgørenhedsprojektet i Ghana.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...