KærBo inviterer til lotto i brydeklubben Alsia i Damgade

10. juni 2013 Frivillige

Torsdag klokken 18 bliver råbt tal mellem 1 og 90 op i Brydeklubben Alsias lokaler i Damgade. Der spilles om et væld af flotte præmier, som byens forretninger har doneret til Fonden KærBo.

KærBo tjener penge til Afrika.

I vinter besøgte fem beboere fra KærBo øen Attiteti Plantation i Ghana. Øen har 3.000 beboere, men ingen el og kun ringe adgang til vand.

Nu vil KærBo brugergruppe hjælpe ghaneserne med at bygge brønde, donere både til ind- og udsejling fra øen, donere skoleredskaber, værktøj og uddanne beboerne i bl.a. første hjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugergruppen har gang i mange tiltag for at projektet kan lykkes. Et af dem er lottospillet torsdag, hvor alt overskuddet fra aftenen går ubeskåret til velgørenhedsprojektet i Ghana.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...
>