KærBo inviterer til lotto i brydeklubben Alsia i Damgade

10. juni 2013 Frivillige

Torsdag klokken 18 bliver råbt tal mellem 1 og 90 op i Brydeklubben Alsias lokaler i Damgade. Der spilles om et væld af flotte præmier, som byens forretninger har doneret til Fonden KærBo.

KærBo tjener penge til Afrika.

I vinter besøgte fem beboere fra KærBo øen Attiteti Plantation i Ghana. Øen har 3.000 beboere, men ingen el og kun ringe adgang til vand.

Nu vil KærBo brugergruppe hjælpe ghaneserne med at bygge brønde, donere både til ind- og udsejling fra øen, donere skoleredskaber, værktøj og uddanne beboerne i bl.a. første hjælp.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brugergruppen har gang i mange tiltag for at projektet kan lykkes. Et af dem er lottospillet torsdag, hvor alt overskuddet fra aftenen går ubeskåret til velgørenhedsprojektet i Ghana.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. september 2021 Politik, Sønderborg

Venstre: Ærgerligt Sønderborg ikke er solidarisk med andre sydjyske kommuner

23. september 2021 Politik

Ti sydjyske borgmestre har skrevet i en fælles henvendelse til Beskæftigelsesministeren og til Folketingets Beskæftigelsesudvalg, at det vil få alvorlige konsekvenser, hvis regeringens nye delaftale på beskæftigelsesområdet ‘En styrket og forenklet ungeindsats’ bliver gennemført. Den aftale skal, ifølge de ti borgmestre, være med til at finansiere Arne-pensionen og den risikerer at sende udsatte og sårbare […]

Læs mere...