Kamilla Hantusch ekskæreste fængslet i fire uger

31. juli 2014 Uncategorized

Ritzau:

Kamilla Hantuschs 24-årige ekskæreste er ved Retten i Sønderborg blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Det oplyser anklager Christina Korsgaard Andersen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til Ritzau.

Kamilla Hantusch er formentlig dræbt af sin ekskæreste.

Kamilla Hantusch er formodentlig dræbt af sin ekskæreste.

Artiklen fortsætter under annoncen

De første 14 dage af varetægtsfængslingen skal foregå i isolation.

Den unge mand er sigtet for at have dræbt Kamilla Hantusch, men den mere præcise sigtelse er ikke offentlig på grund af dobbeltlukkede døre i retten. Derfor er det foreløbig uklart, hvad politiet baserer mistanken mod ham på.

Anklagemyndigheden havde bedt om dobbeltlukkede døre, så sigtelsen ikke kommer til offentlighedens kendskab, fordi politiet mener, det kan skade efterforskningen af drabssagen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det vides heller ikke, hvordan den 24-årige mand forholder sig til sigtelsen. Imidlertid kærede han ikke varetægtsfængslingen, oplyser politiet.

Den 24-årige mands forsvarer, advokat Erik Schøt-Bæk, har med henvisning til dørlukningen ingen kommentarer til sagen.

Kamilla Hantusch er identificeret

Den 21-årige Kamilla Hantusch forsvandt den 19. juli på vej til sit hjem i Padborg og er blevet massivt eftersøgt siden. Onsdag blev et kvindelig fundet ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev, og politiet kunne torsdag eftermiddag bekræfte, at der er tale om liget af den forsvundne kvinde.

Artiklen fortsætter under annoncen

På grund af dørlukningen er der ikke oplysninger om, hvordan kvinden er død.

Motorvejsafkørslen var lukket fra findetidspunktet sent onsdag eftermiddag til torsdag middag, mens politiet finkæmmede området med hunde for at finde spor, der kan bruges i en kommende retssag.

Efterforskningsleder Hans Roost, Syd- og Sønderjyllands Politi, ønsker ikke at kommentere, hvad politiet har fundet på stedet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. oktober 2022 FV22, Sønderborg

FV22: Chris Preuss vil i folketinget for Venstre

6. oktober 2022 FV22

Med onsdagens valgudskrivelse satte Venstres folketingskandidat Chris Preuss kursen mod gågaderne i Sønderborg, for at møde de lokale Sønderborg-vælgere og det har Chris Preuss set frem til. ”Det er fedt endelig at være i gang og vi har sovet med støvlerne på”, siger Venstres nye folketingskandidat Chris Preuss, i et tv-interview med SønderborgNYT TV. Chris […]

Læs mere...