Kan byrødderne ha’ flere bolde i luften på én gang

29. april 2015 Erhverv

Generelt er kvinder bedre end mænd til at have flere bolde i luften på een gang, men gælder det også i det politiske liv?11174976_841612222558972_5830199640704713630_n

Det får vi svaret på i forbindelse med Open By Night arrangementet i Sønderborg. Her har FC Sønderborg inviteret de 31 medlemmer af byrådet til en lille konkurrence. Det gælder kort og godt om at se, hvilke politikere der er bedst til at holde bolden i luften. Hver politiker får tre forsøg.
“Flere af vores kommunalpolitikere spiller fortsat fodbold, og naturligvis skal deres færdigheder testes offentligt. Vi har allerede fået tilsagn fra flere om at deltage og mon ikke de ikke så boldstærke kolleger kommer og støtter partifællerne. Det skal undre mig meget, hvis de ikke gør. Vi har store forventninger til arrangementet, og tror det bliver både sjovt og spændende, siger FC Sønderborgs sportschef Rasmus Andreassen i en pressemeddelelse.
Den kommunalpolitiske dyst med bold finder sted ved FC Sønderborgs stand kl. 19:30 i City-Krydset mellem imagesGundtoft og Tøjeksperten.
Kommer der et folketingsmedlem eller to, ja, måske flere folketingskandidater, forbi, får de naturligvis også chancen for at lege med.Lige om lidt skal de jo søge at tackle vælgerne, så det handler om at få formen pudset af i tide.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk